Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Daugiau apie Raven Squad: Operation Hidden Dagger


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Du samdomų karių būriai parašiutais nusileidžia į džiungles, kad išgelbėtų sukilėlių pagrobtus VIP asmenis. Atrodo, kad tai tik dar viena stereotipinė pirmojo asmens šaudyklė, tačiau Atomic Motion žaidimų kūrėjai deda vieną svarbų „kabliuką“, kas tikimasi padės Raven Squad: Operation Hiden Dagger išsiskirti iš minios. Be bėgimo ir šaudymo iš pirmojo asmens perspektyvos, žaidimas leis atsitraukti ir pažvelgti į situaciją pro aukštai skriejančio kosminio palydovo akį, ir iš ten duoti savo kariams nurodymus visai kaip realaus laiko strategijoje.

Iš pradžių viskas atrodo gana pažįstama. Į tankias tropines džiungles įžengia dvi karių komandos: A ir B. Galite valdyti jas abi. Kiekvienas karys turi pirminį puolamąjį šautuvą su nesibaigiančiom kulkom ir antrinį, taktiškai reikšmingesnį, kurio amunicija ribota. Bet kuriuo kovos metu galėsite persijungti į bet kurį būrio karį. Pirmojo asmens perspektyva daugmaž panaši į kitus žaidimus, tačiau gali būti keičiama mygtuko paspaudimu.

Palydovinis vaizdas perjungiamas taip pat vieno mygtuko spustelėjimu. Jums „pakilus“ į orą, iš viršaus matysite visą mūšio lauką, savo būrį, netoliese esančius karius ir aplinkos objektus. Pavyzdžiui, kas iš pradžių atrodo kaip balta siena, iš palydovo matosi, kad tai paslėptas sunkiojo priešų kulkosvaidžio postas. Tuomet telieka įsakyti savo kariams permesti per sieną granatą ir priešo nebėra.

Įdomus abiejų būrių sąveikavimas ir jų misijos. Būrys A labiau skirtas atviram puolimui, o būrys B – slaptam priešo sunaikinimui. Kadangi valdysite abu būrius, privalėsite derinti jų komandinį darbą. Tarkim, kol vienas būrys privalės išlaikyti tam tikrus, strategiškai svarbius taškus, su kitu būriu galėsite apeiti priešą iš už nugaros. Raven Squad rasite ir keturrates transporto priemones, kaip džipai ir sunkvežimiai, kuriuos galėsite vairuoti.

Aišku yra ir internetinis režimas. (apie jį tyngiu pasakot ..) ;D

Noriu komentarų iš instruktion :DD

Foto :

2516621773_ae283cc926.jpg

1217874938.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5742 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...