Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

F1Taure.LT - virtualių lenktynių malonumas


sebas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

headersss.png

Turbūt daugelis jaunosios kartos lankytojų esate žaidę rFactor ar bent jau F1-Challenge žaidimus. Bet ar kadanors pagalvojote kaip įdomu lenktyniauti prieš kitus žmones, virtualioje trasoje?

rFactor žaidimas buvo išleistas 2005 metais, lapkričio mėnesį. Netrukus žaidimui pasirodė nemažai modifikacijų – pradedant F1, baigiant WRC. Dauguma virtualaus sporto mėgėjų iš seno bei striginėjimais serveryje pasižymėjusio F1C „persėdo“ į rFactor bolidus.

Nuo to laiko, kai buvo išleistas šis žaidimas, praėjo beveik aštuoneri metai. Tačiau.. Dauguma F-1 prijaučiančių žmonių renkasi šį žaidimą bei jo modifikacijas, o ne Codemasters kurtą ir puikią grafiką turintį kūrinį. Kaip ir minėjau pradžioje – vienas didžiausių privalumų yra lanksti sistema, lengvai prieinami serveriai bei tai, jog kiekvienas iš Mūsų turime galimybę varžytis trasoje, netrukdomi jokių pašalinių veiksnių, t.y „lag‘ų“.

Mane patį prieš du metus įtraukė ši SimRacingo „manija“, tad su kolega tiek realiame gyvenime, tiek trasoje, nusprendėme įkurti turnyrą. Turnyrą, kuris sėkmingai šį pavasarį užbaigė trečiąjį sezoną! Buvo visko – ir mažų dalyvių skaičių ir keletas prastai suorganizuotų lenktynių, bet.. Mes stengiamės ir dirbame dėl Jūsų, žmonių, kuriems F1 – tai daugiau nei pomėgis kartais pasižiūrėti lenktynes.

Negi Jūs nenorite susigrumti trasoje su varžovais iš kitų miestų, net gi valstybių? Nenorite įrodyti Jiems, jog esate geresni? Žinau, jog norite. Kiekvienas iš Mūsų to trokštame.

Pasiilgote kovos trasoje? Atsibodo sproginėjančios Pirelli padangos? Esate nepatenkinti DRS pagalba atliekamais „apvažiavimais“? Taip, mes to neturime ir jeigu Jus tai tenkina – Junkitės prie Mūsų! Mes neturime patyrusios komandos, kuri sugebėtų kurti puikias modifikacijas rFactor žaidimui, bet mes turime nuostabią, padedančią komandą – ir mums to gana.

Šį sezoną „skolinamės“ modifikaciją iš turnyrų karaliaus Lietuvoje – LRC. Džiaugamės, jog gavome Jų leidimą ir tikime, jog Jų, prieš pora sezonų kurta LRC 2011 modifikacija patiks ir Jums!

Pabaigiai paminėsiu, jog F1T – vienintelis turnyras Lietuvoje, kuris stengiasi ir geba išsiskirti iš kitų savo unikalumu, sistemomis, naujienų, interviu bei reportažų skaičiumi. Viskas yra daroma dėl dalyvių ir naujokų!

Turnyre, nuo 4-ojo sezono bus naudojama nemažai naujovių, naujų sistemų, tad pasiruošimą sezonui pradėjome jau dabar. Tam, jog nereikėtų skubėti vėliau.

Taigi, jeigu Jus, prijaučiančius F1 sportui, sudomino šis mano tekstas, kviečiu prisijungti prie turnyro, kuris vadiasi labai paprastai: www.f1taure.lt

Sezono startas: rugsėjį, tačiau jau dabar kviečiame registruotis į komandas, nes poto – gali būti per vėlu!

Tam, jog susidarytumėte šiokį tokį vaizdą, apie tai, ką mes veikiame, siūlau pasižiūrėti ištraukas iš poros praėjusio sezono lenktynių.

Iki susitikimo trasose!

Pagarbiai, F1Taure.LT įkūrėjas, Martynas.

Redaguota , nario sebas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3870 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...