Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4728 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Mintis? Tu rimtai esi nesveikas, gal geriau isvis nerasyk, dabar nenustebes esu is kur pas tave (Pranešimai: 7.221) Flooderi tu, vis beprasmiskus postus rasineji vaikas :) Nerasyk isvis jeigu bent kazkiek galvos turi. Nes tu cia niekam nesi idomus.

Redaguota , nario PSH
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Mintis? Tu rimtai esi nesveikas, gal geriau isvis nerasyk, dabar nenustebes esu is kur pas tave (Pranešimai: 7.221) Flooderi tu, vis beprasmiskus postus rasineji vaikas :) Nerasyk isvis jeigu bent kazkiek galvos turi. Nes tu cia niekam nesi idomus.

Floodinu kiekvieną dieną, po 1000 pranešimų į tokių "geriausių" serverių temas. Atsilupėli, man nesvarbu ar aš tau įdomus ar tavo draugams. Aš ne koks pyderastas. Sėkmės su šituo dievišku projektu. :D

• Neigiamai 2

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

Aik, aik pisai kad gaidys? :D. Nei matęs, nei ką. Tad geriau tylėk už to ekrano pasislėpęs maumedi. Atsirado protinguolis, mat. Vieno žodžio įsikandęs, tikriausiai iš mokyklos išmetė 8 klasėje, nespėjai mandresnių žodžių išmokti. Užjaučiu...

• Neigiamai 2

8gHUMz7.png

(redaguota)

As tavo tevam uzjauciu:} Sakau nerasyk tu *Myliu SuperGames.lt* mielkas

Užjauti, tai užjauti. Bet kas iš tos tavo užuojautas. Man poxui, ką tokie dalbajobai sako, kai nusiliesi ant žemės Dieve, tada ir neberašysiu. ;)

Redaguota , nario Dr. Kritikas
  • Neigiamai 1

8gHUMz7.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4728 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...