Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi supergames.lt lankytojai,

Ieškomas rimtas skripteris, rimtam SA:MP projekto kūrimui.. Dabar yra du savininkai.. Aš ir Index.

Skripteris turi puikiai išmanyti savo darbą, turi mokėti puikiai dirbti su pawno.. Skripterio darbas būtų sukurti modifikaciją nuo 0, kadangi norime išugdyti tikrai neblogą serverį.. Buvome galima sakyt jau radę skripterį (dLc), bet jis išėjo į kažkokį minecraft projektą ir nesutiko dirbti pas mus.. Tad ieškome kito, kuris galėtų jį pakeisti.. Kaip ir sakiau, skripterio ieškome tikrai rimto.. Skripteris gaus savininką ir jeigu reikės, mes jam kažkiek mokėsime į savaitę. Bet manau, jeigu norėsite prisidėti prie projekto, tai Jums nereikės mokėt..

Turime du domenus ir neapsisprendžiame kurį reikėtų naudoti.. Kai bus rastas skripteris, visa projekto komanda nutars kurį domeną pasirinkti..

Kontaktai:

08c7f7d7b69e510dfdc9418ede6a4de5315.png

Guest Hubis_Smitch
(redaguota)

Va čia tai juoko bomba na reketuotojau password tinka ane mauk iš čia apgailėtinas esi jau krč tame turi -rep acc dabar su šitu pizdiec :DD

PM. naudosit GLG.LT kuris domenas ne jūsų ?

Redaguota , nario Hubis_Smitch
Guest Hubis_Smitch

Ne.

Ir šeip, GLG.LT domenas mano.

Ka čia pisi prota pasivogei GLG.LT domenas mauk iš čia atsakau apgavike password reketuotojas 10LT dar sumokėjau bet man *Myliu SuperGames.lt* nes graudu žiūrėti i tuos kurie pinigų neturi projektams.

Guest Hubis_Smitch
(redaguota)

:DD Atsibusk, vaikas. Tu mane seniau apgavai, aš dabar tave. Ši tema nefreepost'inimui skirta, tad slysk iš čia.

Ale čia tai geras ankčiau davai įrodymus rodai ankčiau :DD

PM. Dabar visiems sako tu mane būvai ankčiau apgave primelavo sargo acc būvai pavogęs čia kaškuram sakė nu ir pasaka toliau bus tokie

Guest Hubis_Smitch
(redaguota)

Taip, ankščiau. Įrodymų neturiu, nes tai buvo gal prieš metus, o mano pc visai kitas.

Va va ka čia pisi prota davai irodymus eik savo pasakas *Myliu SuperGames.lt* toliau pasakot *Myliu SuperGames.lt* tipo sakysi kad apgavo ir esl.lt savininkas ir GLG.LT savininkas ane *Myliu SuperGames.lt* ?

PM Nu *Myliu SuperGames.lt* nejuokink prašau prieš metus :DD sakyk kad apgavai ir vsip :DD

Kitaip tariant ieškot "vergo" kuris jums sukurs gamemodą nuo 0, o jūs jam mokėsit centus. :kiets:

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

(redaguota)

Žinai kad šneki? Patylėk kitą kartą, kiek kalbėjau sakė kas savaitę moka po 10LTL.

Sėkmės su tokiu uždarbiu gyvenime. Sėdėsi kiekvieną dieną, dirbsi su scriptu, gadinsi akis dėl "čyriko" per savaitę? Nežinau ką tu čia norėjai įrodyt :D Geras scripteris susikurs sau tą gm vienas pasileis, ir nereiks su niekuom dalintis manau taip jau protingiau būtų, o įsidiegt paprastą forumą betkas mokės manau. Redaguota , nario •GaeCuu○

"A comfort zone is a beautiful place, but nothing ever grows there."

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

i5-2500 3.3 Ghz | Asus P8Z77-V LX | Corsair Vengeance Black 1x4GB 1600MHz | MSI R7870 2GB OC | Chieftec 500W 80+ | Zalman Z3 PLUS Black 5 fan' +2LED | LG IPS 23MP65

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4323 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...