Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki turiu pora bugu savo serve nelabai skriptinu skriptino draugas ir dbr jis tiesiog neturi laiko man padeti gal galit padeti kaip istaisyti kelis bugus ir idiegti pora sistemu.

Vip'ai negali tureti daugiau mašinu, jie gali tureti tik 4, kaip ir paprasti žaidejai, nors per /akomandos parašyta, kad vip'am padidintas maximalus skaicius mašinu, motociklu. Cia bugas nezinau kaip istaisyti

Negalima duoti litu.Tik savininkai gali, bet kaip parašau /akomandos, man rodo, kad yra tokia komanda, su kuria gali duoti žaidejui litu. cia kai parasau akomandos budamas adminu. O savininkam buna viskas gerai as nezinau gal cia irgi bugas butu kaip.

Noreciau, kad vipas galetu tureti 5-6 mašinas. Modas-Apie 8 mašinas, adminas apie 9-10, o savininkai- "n" Kieki ("n" reiškia begalybe).

Dar yra pas mane garažai ar įmanoma pamažinti jų kaina nes dabar 25mln ir padaryti kad jis be limito butu nu visam laikui nes dabar 30 dienų.

Dar gal kaipnors pavyktu padaryti autosave, kad nereiketu rašineti /save ir t.t.

Cia viskas butu jeigu zinot kas kaip istaisyti ir turi laiko pasidalinti cia arba mano skype mantux2211 aciu :)

Redaguota , nario TheMuntiz

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...