Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ką gi jūs čia kalbat.... Turiu kinietišką motorolerį jau va penkti metai eina, nieko nekeitęs, važinėju ant 50 su visais ribotuvais ir vsio... Niekas nuo pirkimo nėra pagedę, tik starterį buvau sugadinęs kažkaip, ir dar trosas spidometro nutrūkęs buvo ~15 litų naują užsidėjau... Bet aišku, jai nori greičio didelio , tai kiniško pirkt neapsimoka, nes jie max ~80 ir viskas... Bet ir tai va jau pirksiu krosinį, nes tas motoroleris tai jau atsibodo, nieko įdomaus nenuveiksi su juo... O su tais ne kinietiškais daugiau bėdų turėsi negu su šitais qq, aišku ne visais :)

giphy.gif

Ką gi jūs čia kalbat.... Turiu kinietišką motorolerį jau va penkti metai eina, nieko nekeitęs, važinėju ant 50 su visais ribotuvais ir vsio... Niekas nuo pirkimo nėra pagedę, tik starterį buvau sugadinęs kažkaip, ir dar trosas spidometro nutrūkęs buvo ~15 litų naują užsidėjau... Bet aišku, jai nori greičio didelio , tai kiniško pirkt neapsimoka, nes jie max ~80 ir viskas... Bet ir tai va jau pirksiu krosinį, nes tas motoroleris tai jau atsibodo, nieko įdomaus nenuveiksi su juo... O su tais ne kinietiškais daugiau bėdų turėsi negu su šitais qq, aišku ne visais :)

Leisk spėti - Važiuoji po mažu? :? Nes ir Draugas seniau varė su kinietišku mocu, nedraskydavo ir t.t, tai važiavo puikiai, o mes tokius pat turėjom mocus o aš kaip megėjas paskraidyt, padraskyt, tai teko ne kartą tvarkyt, nes neįdomu tik tiesiai važiuot. :x

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Leisk spėti - Važiuoji po mažu? :? Nes ir Draugas seniau varė su kinietišku mocu, nedraskydavo ir t.t, tai važiavo puikiai, o mes tokius pat turėjom mocus o aš kaip megėjas paskraidyt, padraskyt, tai teko ne kartą tvarkyt, nes neįdomu tik tiesiai važiuot. :x

Neatspėjai... Kaip tik aš ją labai draskau, patikėk, ji visa sudaužyta :)

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...