Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

[Gamemodas] Ls-rp.com


LoaDinG

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labą vakara taigi... :)) platinu Sfcity.us.lt kuriama gamemoda bet vaikutis Gabas kaip girdėjau iš šaltiniu... pasitraukė iš projekto taigi paplatinsiu.. :)) Čia be lietuvinimo.. Jei nuorit sulietuvinto gamemodo surenku.. +Rep 60 ir imesiu..

Nauduosiu google vertėja ant aprašymo :))

f8dacc23_l.png

Tai išleistas kaip Los Santos Gyvenimas RolePlay prieš metus kurtas. Tai gamemodas, kuris buvo naudojamas serveryje vadinamas Los Santos Gyvenimas RP, kuris buvo atidarytas apie dvejus su puse metų ir buvo uždarytas maždaug prieš metus, tačiau gamemodas buvo kuriamas iki šiol ... Daugiau informacijos apie tai įžangoje ...

Galbūt žinote šį serverį iš jų URL: LSL-RP.COM arba LSL-RP.ORG

PS asmeniškai aš ne pasiūlyti šį gamemoda pradedantiesiems, kurie yra visiškai nauja skriptų, nes ji tikrai gali suklaidinti jus, bet galite pabandyti ...

a9e96a55_l.png

Tai gamemodas, kuris buvo sukurtas daugelio scripteriu per laiką ir buvo tikrai sunkiai dirbo. Tai yra beveik 60.000 eilučių kodo ir niekada nebuvo skirta atleidžiantis.Priežastis, kad aš išleisti jį šiandien, nes aš paprašė ir gavo leidimą iš kitos pusės-scripteruy išleisti jį, nes nė vienas iš jų reikėjo daugiau, ir nei aš, nes aš tikrai ne kurti samp serverius nebėra.

Mano asmenine nuomone, tai yra pats geriausias gamemodas kada nors išleistas nemokamai, ir gali būti viena tarp SAMP serverių geriausia. Tai gana daug unikalus, kiek tai buvo įmanoma, išlaikant paprastosios RP savybes ir neduoda žaidėjų ieškoti kažko visiškai svetimų jiems.

Šis gamemodas yra puikus serverių, kad pasiekti 40 + žaidėjų kiekvieną dieną, nes ji paskutinį kartą naudoti serveryje, kuris turėjo daugiau nei 50 žaidėjų internete naktį, kiekvieną naktį. Kai kurios funkcijos yra numatyti multi-player žaidimų - pavyzdžiui, apiplėšimo sistemą, daugiau apie tai funkcija sąrašas.

4b66a90c_l.png

Na, kaip ir sakiau anksčiau, gamemodas yra visiškai MySQL pagrįsta ir išsaugo viską į mysql. Ji taip pat registruoja viską, visi daro ir tai gali praversti alot!

Aš ne išleisti daug laiko kalbėti apie bendrų bruožų, šis scenarijus turi (atkreipkite dėmesį, kad tai yra ne visi, o ne beveik visos funkcijos prieinamos, tai yra tik tie, kurie man galėtų prisiminti, kad kuriant šią giją metu) :

* Pagal užsakymą rodymo visame los santos loooooooooooooot (nesijaudinkite, ji atrodo geriau, kaip šis)

* Daugelis darbo vietų (tie, kad aš atsimenu, kaip ne įprasta yra mailman (pristato paštą Random House adresą) ir automobilių jacker sistemą (įsigyti automobilį jacker darbą, tu turi būti bent 8 lygis, kuris taip pat reikalauja iš tavęs būtų patvirtintas narys, daugiau apie tai patvirtintą valstybės funkcija) - Automobilių jacker darbas paaiškinimas: automobilių jacker pavagia automobilį, ir lašai jį išjungti SF Jis pasireiškia kai procentą (2% manau), kad transporto priemonės kaina, savininkas gali.. 't neršti savo transporto priemonę dabar kol jis neturi eiti į SF mokėti už savo automobilio gale

* Įgūdžiai sistema: kiekvienas automobilis turi žadintuvą (1-3). Norėdami Šilumos transporto priemonę be signalizacijos, jums nereikia jokių hotwiring įgūdžius, padidina transporto priemonių eksploatavimo signalizacija, jums reikės aukštojo hotwiring įgūdžių. Hotwiring įgūdžiai įgyjami SF.

* Administratorius ir pagalbininkas sistema su daugeliu komandų, kurios gali daryti beveik viską ir redaguoti kiekvieną stat išskyrus žaisti valandų (nepadarėte nebūtų dėl nekilnojamojo žaisti valandų piktnaudžiavimas, galite redaguoti lygio ir pagarbos taškų)

* Lygio sistema (visiškai įprasta)

* Nuoma automobilių sistema (išsinuomoti automobilius galima rasti labiausiai lankomų vietų -> neršti, bankas, rotušė ...)

* Namas sistema (paprastas)

* Verslo sistema (pagerėjo šiek tiek, lyginant su įprastus)

* 3 transporto priemonių savininkų (neribotą skaičių automobilių žaidėjas gali nuosavybės teise - faktiškai 10 ar 100k, nebus kada nors pasiektas) (4 dilerių: Pigūs Transporto priemonės, laivai, brangus transporto priemonės ir oro platinimo (tik RP oro transporto priemonių))

* Be-banko Vault sistema (Jūs galite pervesti narkotikus į saugią banko Vault - tipas / ENTER užpakalines duris banko)

* Parama moneta sistema - daugiau apie tai NKV funkcijų sąrašą

* Patvirtinta ir nepripažintų narys sistema LSL buvo su įprasta playerbase serverį, mes negalėjome sau leisti lošti su prarasti žaidėjus padaryti juos užsiregistruoti UCP gauti savo sąskaitos patvirtintos ir mes taip pat nenorėjo leisti žaidėjai, kurie turėjo kažkas užbaigti jų tyrimas gali naudoti ginklus ir Deathmatch aplink. Vietoj to, mes padarėme tai sistema, kur visi eina mažą bandymą in-game Registravimo kuri patikrina, ar žaidėjas gali žaisti nuo pirmųjų kelių valandų be žalos niekam kitam serveryje. Šiuo kelias valandas, žaidėjas gali apsižvalgyti ir pamatyti, jei jis patinka. Šie nariai yra nepatvirtintų tie. Norėdami patvirtinti, jie turi perduoti į vartotojo valdymo pulte testas, kuris yra pagamintas iš klausimų, kurie yra tikrinami administratorių ir padėjėjų. Kai asmuo eina šį testą, jie tampa patvirtintas. Nepatvirtintoje nariai negali naudotis daugeliu funkcijų, tokių kaip: perkant transporto priemonę, arba turto arba prisijungti prie frakcijos ar net turintis ginklą.

* Verslo apiplėšimas sistema gerai, tai vienas iš labiausiai unikali sistema, aš kada nors matė. ** Dėmesį, kad tai RP ONE, tiesiog laikyti svarstymą ^ _ ^ ** Visų pirma, šios sistemos būtų galima gauti ir kam nors naudoti, turi būti taikomos bent jau mažai (lengvai redaguoti scenarijų) policininkai internete (manau, kad jis yra nustatytas į 5 dabar). Na, plėšikas planuoja apiplėšti jis ketina daryti, ir gauna savo bičiulių kartu. Jie eina į verslą ginklų ir TIPAS / robbiz. Vyriausybės grupuotes gauti su apiplėšimo adresą įspėjimą. Dabar plėšikai reikia laukti 60 sekundžių, kol shopkeaper gauna pinigus į maišą. Kai laikmatis yra daugiau, plėšikai reikia pasiimti pinigų valymo vietą (LV / SF) ir jie turi ten gauti savo pinigus išgryninti. Jei jie žūsta, žinoma, jie nebus gauti jokių pinigų. Tik vienas apiplėšimas gali būti daroma kas 20 minučių.

* Įvykio sistema - jūs galite pridėti įvykį iki tam tikros datos. Yra 10 galimi įvykiai. Norėdami pridėti įvykį, eikite į NKV.

Renginių sąrašą:

1) dvigubas pagarba

2) dvigubas paycheck

3) dvigubas darbas pinigai

4) 80% automobilio kainos

5) 80% savybės

6) pinigų maišai (ne scenarijus nėra)

7) donorystės monetos

8) ginklai pardavimas

9) atstovai iškrovimo (ne scenarijus nėra)

10) namechange per valandą

Na, aš galėtų tęstis puslapių ir puslapių, bet tai ne taškas. Yra daug unikalių savybių, ir vienintelis būdas jūs iš tiesų gali jausti juos, jei jūs išbandyti scenarijų. Tikiuosi, jūs padaryti jį ir džiaugtis juo.

Vartotojo valdymo skydelio funkcijų apžvalgą

Na, tai NKV beveik yra viskas gerai NKV gali prireikti. Jis turi paprastą dizainą, kuris gali būti redaguojama, nes jis padarė atskirame faile nei NKV funkcijų. Tai buvo padaryta, nes UCP.php failas turi 2 tūkstančiai eilučių, o dizainas (index.php) yra tik 70, todėl jūs galite lengvai pakeisti dizainą.

Savybės:

Apsaugotas prisijungimo sistemą

-Sąskaitos patvirtinimo sistema (apie tai daugiau serverio funkcijų)

-Pilna statistika peržiūros sistema

-Forumas parašas su jūsų serverio statistika generatorius

pavyzdys: 80ba5e47_l.jpeg

parduotuvėje sistema (nustatyti savo paypal adresą į jį!) Žaidėjai nereikia pirkti atlygio tiesiogiai. Jie perka monetas, kad jie mainais už atlygį, taip pat vartotojo valdymo pulte. Tai daro aukas daug įdomių žaidėjų.

-Tutorialai sistema kas žaidėjai nustato, kad žaidėjas, kuris pakvietė jį į serverį. Jie gauna už kiekvieną žaidimo valandą jų pakviestas žaidėjas padarė 500 $. Šie pinigai yra, DTT, skaičiuojami kaip "pinigų iš veiksmų" (tai banko investavimo rūšis). Tai tikrai geras bruožas gauti žaidėjams jūsų serveryje.

-Sąrašas įvykiai ir leidžia jums pridėti juos

-Rodo Advanced Server statistiką, pavyzdžiui, sąskaitų, sukurtų sumą, namai parduodami, spyrius, registracijos sukurtų programų ir tt ...

svetainės funkcijos

Na, tiesiog naudoja tą patį dizainą kaip UCP, rodo naujienas, datos, kad jie buvo paskelbtas ir iš administratorių, kad patalpintą jų pavadinimas. (Naujienos turėtų būti parašytas HTML)

Taigi linkas: http://www.failai.lt...amemode.zip.htm

Scenarijus-Gamemodas

Nuorite dar daugiau tokiu gamemodu tik sulietuvintu??? +R3P ;P

Redaguota , nario LoaDinG
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Labą vakara taigi... :)) platinu Sfcity.us.lt kuriama gamemoda bet vaikutis Gabas kaip girdėjau iš šaltiniu... pasitraukė iš projekto taigi paplatinsiu.. :)) Čia be lietuvinimo.. Jei nuorit sulietuvinto gamemodo surenku.. +Rep 60 ir imesiu..

Nauduosiu google vertėja ant aprašymo :))

f8dacc23_l.png

Tai išleistas kaip Los Santos Gyvenimas RolePlay prieš metus kurtas. Tai gamemodas, kuris buvo naudojamas serveryje vadinamas Los Santos Gyvenimas RP, kuris buvo atidarytas apie dvejus su puse metų ir buvo uždarytas maždaug prieš metus, tačiau gamemodas buvo kuriamas iki šiol ... Daugiau informacijos apie tai įžangoje ...

Galbūt žinote šį serverį iš jų URL: LSL-RP.COM arba LSL-RP.ORG

PS asmeniškai aš ne pasiūlyti šį gamemoda pradedantiesiems, kurie yra visiškai nauja skriptų, nes ji tikrai gali suklaidinti jus, bet galite pabandyti ...

a9e96a55_l.png

Tai gamemodas, kuris buvo sukurtas daugelio scripteriu per laiką ir buvo tikrai sunkiai dirbo. Tai yra beveik 60.000 eilučių kodo ir niekada nebuvo skirta atleidžiantis.Priežastis, kad aš išleisti jį šiandien, nes aš paprašė ir gavo leidimą iš kitos pusės-scripteruy išleisti jį, nes nė vienas iš jų reikėjo daugiau, ir nei aš, nes aš tikrai ne kurti samp serverius nebėra.

Mano asmenine nuomone, tai yra pats geriausias gamemodas kada nors išleistas nemokamai, ir gali būti viena tarp SAMP serverių geriausia. Tai gana daug unikalus, kiek tai buvo įmanoma, išlaikant paprastosios RP savybes ir neduoda žaidėjų ieškoti kažko visiškai svetimų jiems.

Šis gamemodas yra puikus serverių, kad pasiekti 40 + žaidėjų kiekvieną dieną, nes ji paskutinį kartą naudoti serveryje, kuris turėjo daugiau nei 50 žaidėjų internete naktį, kiekvieną naktį. Kai kurios funkcijos yra numatyti multi-player žaidimų - pavyzdžiui, apiplėšimo sistemą, daugiau apie tai funkcija sąrašas.

4b66a90c_l.png

Na, kaip ir sakiau anksčiau, gamemodas yra visiškai MySQL pagrįsta ir išsaugo viską į mysql. Ji taip pat registruoja viską, visi daro ir tai gali praversti alot!

Aš ne išleisti daug laiko kalbėti apie bendrų bruožų, šis scenarijus turi (atkreipkite dėmesį, kad tai yra ne visi, o ne beveik visos funkcijos prieinamos, tai yra tik tie, kurie man galėtų prisiminti, kad kuriant šią giją metu) :

* Pagal užsakymą rodymo visame los santos loooooooooooooot (nesijaudinkite, ji atrodo geriau, kaip šis)

* Daugelis darbo vietų (tie, kad aš atsimenu, kaip ne įprasta yra mailman (pristato paštą Random House adresą) ir automobilių jacker sistemą (įsigyti automobilį jacker darbą, tu turi būti bent 8 lygis, kuris taip pat reikalauja iš tavęs būtų patvirtintas narys, daugiau apie tai patvirtintą valstybės funkcija) - Automobilių jacker darbas paaiškinimas: automobilių jacker pavagia automobilį, ir lašai jį išjungti SF Jis pasireiškia kai procentą (2% manau), kad transporto priemonės kaina, savininkas gali.. 't neršti savo transporto priemonę dabar kol jis neturi eiti į SF mokėti už savo automobilio gale

* Įgūdžiai sistema: kiekvienas automobilis turi žadintuvą (1-3). Norėdami Šilumos transporto priemonę be signalizacijos, jums nereikia jokių hotwiring įgūdžius, padidina transporto priemonių eksploatavimo signalizacija, jums reikės aukštojo hotwiring įgūdžių. Hotwiring įgūdžiai įgyjami SF.

* Administratorius ir pagalbininkas sistema su daugeliu komandų, kurios gali daryti beveik viską ir redaguoti kiekvieną stat išskyrus žaisti valandų (nepadarėte nebūtų dėl nekilnojamojo žaisti valandų piktnaudžiavimas, galite redaguoti lygio ir pagarbos taškų)

* Lygio sistema (visiškai įprasta)

* Nuoma automobilių sistema (išsinuomoti automobilius galima rasti labiausiai lankomų vietų -> neršti, bankas, rotušė ...)

* Namas sistema (paprastas)

* Verslo sistema (pagerėjo šiek tiek, lyginant su įprastus)

* 3 transporto priemonių savininkų (neribotą skaičių automobilių žaidėjas gali nuosavybės teise - faktiškai 10 ar 100k, nebus kada nors pasiektas) (4 dilerių: Pigūs Transporto priemonės, laivai, brangus transporto priemonės ir oro platinimo (tik RP oro transporto priemonių))

* Be-banko Vault sistema (Jūs galite pervesti narkotikus į saugią banko Vault - tipas / ENTER užpakalines duris banko)

* Parama moneta sistema - daugiau apie tai NKV funkcijų sąrašą

* Patvirtinta ir nepripažintų narys sistema LSL buvo su įprasta playerbase serverį, mes negalėjome sau leisti lošti su prarasti žaidėjus padaryti juos užsiregistruoti UCP gauti savo sąskaitos patvirtintos ir mes taip pat nenorėjo leisti žaidėjai, kurie turėjo kažkas užbaigti jų tyrimas gali naudoti ginklus ir Deathmatch aplink. Vietoj to, mes padarėme tai sistema, kur visi eina mažą bandymą in-game Registravimo kuri patikrina, ar žaidėjas gali žaisti nuo pirmųjų kelių valandų be žalos niekam kitam serveryje. Šiuo kelias valandas, žaidėjas gali apsižvalgyti ir pamatyti, jei jis patinka. Šie nariai yra nepatvirtintų tie. Norėdami patvirtinti, jie turi perduoti į vartotojo valdymo pulte testas, kuris yra pagamintas iš klausimų, kurie yra tikrinami administratorių ir padėjėjų. Kai asmuo eina šį testą, jie tampa patvirtintas. Nepatvirtintoje nariai negali naudotis daugeliu funkcijų, tokių kaip: perkant transporto priemonę, arba turto arba prisijungti prie frakcijos ar net turintis ginklą.

* Verslo apiplėšimas sistema gerai, tai vienas iš labiausiai unikali sistema, aš kada nors matė. ** Dėmesį, kad tai RP ONE, tiesiog laikyti svarstymą ^ _ ^ ** Visų pirma, šios sistemos būtų galima gauti ir kam nors naudoti, turi būti taikomos bent jau mažai (lengvai redaguoti scenarijų) policininkai internete (manau, kad jis yra nustatytas į 5 dabar). Na, plėšikas planuoja apiplėšti jis ketina daryti, ir gauna savo bičiulių kartu. Jie eina į verslą ginklų ir TIPAS / robbiz. Vyriausybės grupuotes gauti su apiplėšimo adresą įspėjimą. Dabar plėšikai reikia laukti 60 sekundžių, kol shopkeaper gauna pinigus į maišą. Kai laikmatis yra daugiau, plėšikai reikia pasiimti pinigų valymo vietą (LV / SF) ir jie turi ten gauti savo pinigus išgryninti. Jei jie žūsta, žinoma, jie nebus gauti jokių pinigų. Tik vienas apiplėšimas gali būti daroma kas 20 minučių.

* Įvykio sistema - jūs galite pridėti įvykį iki tam tikros datos. Yra 10 galimi įvykiai. Norėdami pridėti įvykį, eikite į NKV.

Renginių sąrašą:

1) dvigubas pagarba

2) dvigubas paycheck

3) dvigubas darbas pinigai

4) 80% automobilio kainos

5) 80% savybės

6) pinigų maišai (ne scenarijus nėra)

7) donorystės monetos

8) ginklai pardavimas

9) atstovai iškrovimo (ne scenarijus nėra)

10) namechange per valandą

Na, aš galėtų tęstis puslapių ir puslapių, bet tai ne taškas. Yra daug unikalių savybių, ir vienintelis būdas jūs iš tiesų gali jausti juos, jei jūs išbandyti scenarijų. Tikiuosi, jūs padaryti jį ir džiaugtis juo.

Vartotojo valdymo skydelio funkcijų apžvalgą

Na, tai NKV beveik yra viskas gerai NKV gali prireikti. Jis turi paprastą dizainą, kuris gali būti redaguojama, nes jis padarė atskirame faile nei NKV funkcijų. Tai buvo padaryta, nes UCP.php failas turi 2 tūkstančiai eilučių, o dizainas (index.php) yra tik 70, todėl jūs galite lengvai pakeisti dizainą.

Savybės:

Apsaugotas prisijungimo sistemą

-Sąskaitos patvirtinimo sistema (apie tai daugiau serverio funkcijų)

-Pilna statistika peržiūros sistema

-Forumas parašas su jūsų serverio statistika generatorius

pavyzdys: 80ba5e47_l.jpeg

parduotuvėje sistema (nustatyti savo paypal adresą į jį!) Žaidėjai nereikia pirkti atlygio tiesiogiai. Jie perka monetas, kad jie mainais už atlygį, taip pat vartotojo valdymo pulte. Tai daro aukas daug įdomių žaidėjų.

-Tutorialai sistema kas žaidėjai nustato, kad žaidėjas, kuris pakvietė jį į serverį. Jie gauna už kiekvieną žaidimo valandą jų pakviestas žaidėjas padarė 500 $. Šie pinigai yra, DTT, skaičiuojami kaip "pinigų iš veiksmų" (tai banko investavimo rūšis). Tai tikrai geras bruožas gauti žaidėjams jūsų serveryje.

-Sąrašas įvykiai ir leidžia jums pridėti juos

-Rodo Advanced Server statistiką, pavyzdžiui, sąskaitų, sukurtų sumą, namai parduodami, spyrius, registracijos sukurtų programų ir tt ...

svetainės funkcijos

Na, tiesiog naudoja tą patį dizainą kaip UCP, rodo naujienas, datos, kad jie buvo paskelbtas ir iš administratorių, kad patalpintą jų pavadinimas. (Naujienos turėtų būti parašytas HTML)

Taigi linkas: http://www.failai.lt...amemode.zip.htm

Scenarijus-Gamemodas

Nuorite dar daugiau tokiu gamemodu tik sulietuvintu??? +R3P ;P

noriu idek

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 5 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2001 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

×
×
  • Sukurti naują...