Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

eurolygos-komandos-zengia-i-populiaruji-videozaidima-nba-2k14-61758745.jpg

Tai yra pirmas kartas, kai Eurolygos komandos atsiras vartotojų itin pamėgtame „NBA 2K“ video žaidime. Nuo šiol Europos krepšinio gerbėjai, pasirinkę savo mėgstamą komandą, galės išbandyti jėgas prieš pajėgiausias NBA ekipas.

„Mes esame labai laimingi galėdami pasveikinti stipriausias Eurolygos komandas žengiant žingsnį į „NBA 2K“ žaidimą, - sakė Jasonas Argentas, „2K Sports“ sporto operacijų skyriaus viceprezidentas. - Europos krepšinis turi neįtikėtinai aistringus gerbėjus ir mes džiaugiamės galėdami suteikti fanams galimybę susitapatinti su Europos geriausiaisiais „NBA 2K14“ žaidime.“

Eurolygos ir „2K Sports“ sutartis yra ilgalaikė. Pastarosios kompanijos leidžiami NBA video žaidimai yra daugiausiai parduodami ir geriausiai vertinami tarp visų krepšinio video žaidimų.

„Mums yra garbė pradėti bendradarbiavimą su „2K Sports“, nes mūsų komandas ir žaidėjus mes integruojame į geriausią pasaulyje video žaidimą, - kalbėjo Eurolygos prezidentas ir vadovas Jordi Bertomeu. - Dėl šios partnerystės gerbėjai dar labiau priartės prie krepšinio, o Eurolyga tampa globalios žaidimų bendruomenės dalimi.“

Kartu su Kauno „Žalgiriu“ gerbėjai „NBA 2K14“ video žaidime išvys ir šias Eurolygos komandas: Berlyno ALBA, Barselonos „FC Barcelona“, Madrido „Real“, Maskvos CSKA, Milano „EA7 Emporio Armani“, Sienos „Montepaschi“, Stambulo „Fenerbahce Ulker“, Stambulo „Anadolu Efes“, Pirėjo „Olympiacos“, Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Malagos „Unicaja“, Vitorijos „Laboral Kutxa“.

rašo - lrytas.lt

Galit patikėt? :o nereiks siųstis , kurti eurolygos modų , visa tai bus NBA 2K14 žaidime , tad itin laukiam.

Redaguota , nario Tiekėjas
  • Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Oh my god .Dėkui už stulbinančia naujiena.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Manyčiau Euroleague bus kažkas panašaus į paprastą season, turbūt bus pridėtas prie kokių tai nors gamemodes, ten kažkur, kad būtų atskiras sezonas Euroleague. O su šiuo Euroleague "priedu" 2K sulauks dar daugiau šios serijos žaidėjų, tad laukiam NBA 2K14 :).

Nebus, tik eurolygos 10 komandų. Galima bus tik per quick match. :)

trolling all the way

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4325 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...