lukixxx3 4 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 sveiki aigi kaip zinote atsirado nauja minecraft versija officiali jau. As esu nelegalas ir parsisiunciau isijungiau ir as galiu zaisti tik demo versija ka daryti ,kad galeciau zaisti pilna versija? jeigu siulysite pirkti legala tai mazdaug kainas pasakykite ir iskur juos butu galima gauti. jeigu turite kitu varijantu labai buciau dekingas jeigu parasytumete. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
ANONS 27 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 iš manęs 50LT. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
ᵀʰᵉᴸᵉᵍᵉⁿᵈ²⁷ 488 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Voa, nežinau ar veike. bet turi veikt . http://www.mediafire.com/download/3wwq288c9v07pp1/MC_Open_Launcher.jar Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
yolo.` 447 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 iš manęs 50LT. Iš taves nieks neimtų. 2 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
lukixxx3 4 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 Voa, nežinau ar veike. bet turi veikt . http://www.mediafire...en_Launcher.jar Butu geriau jeigu exe butu failas ,nes jar man nepaleidzia nezinau kodel. Nebent ne su ta programa leidziu ja 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
ᵀʰᵉᴸᵉᵍᵉⁿᵈ²⁷ 488 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Voa, nežinau ar veike. bet turi veikt . http://www.mediafire...en_Launcher.jar Jop veike Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
ᵀʰᵉᴸᵉᵍᵉⁿᵈ²⁷ 488 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Butu geriau jeigu exe butu failas ,nes jar man nepaleidzia nezinau kodel. Nebent ne su ta programa leidziu ja Java yra ? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
lukixxx3 4 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 (redaguota) Java yra ? Yra Nebent pas mane java leva. Redaguota Liepos 1, 2013, nario lukixxx3 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
cCheerSs 904 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Buvo parašyta, kad MC 1.6.1 versija tik legalams. Na žinoma kada nors kas nors padarys ir nelegalams... Bet aš už tai, kad Mojang kovotu su nelegaliais žaidėjais. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
wersas1 313 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Black_Ghost, tai nėra įmanoma, nes single player rėžimas yra neprisijungus prie interneto, išvados- nesutikrinsi ar legalas ar ne. O kadangi bukkit palaiko nelegalus ir daro jiems terpę- juolab. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Thug Life 83 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Paziurek kita tame pacioj pirmoj forumo skilti... Ten parasyta jai nepadeda.. O jai jar neskaito tai parsisiusk winrar Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Vakariszl 409 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Atsisiuntimas: http://www.mediafire.com/download/3wwq288c9v07pp1/MC_Open_Launcher.jar Kaip įsirašyti: įmesk į run>appdata>.minecraft | Atidaryk MC_Open_Launcher.jar , nustatyk .minecraft direktoriją > ok. Tada kai padarei, paspausk ant to MC_Open_Launcher.jar "Create Shortcut" ir padėk jį ant darbalaukio, atidaryk, įvęsk nick ir lošk. Vienas bug! Nėra garsų. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
iChrome 6 Liepos 5, 2013 Pasidalinti Liepos 5, 2013 Nu dabar serveriuose per pusę kris žaidėjai dėl to legalaus. O šeip paskui gal sukursiu temą kaip nelegaliems žaidėjams žaisti 1.6.1 su nauju launcheriu. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
yolo.` 447 Liepos 5, 2013 Pasidalinti Liepos 5, 2013 Nu dabar serveriuose per pusę kris žaidėjai dėl to legalaus. O šeip paskui gal sukursiu temą kaip nelegaliems žaidėjams žaisti 1.6.1 su nauju launcheriu. Iš tiesų nauja versija gadina PVP dėl žirgų Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
iChrome 6 Liepos 5, 2013 Pasidalinti Liepos 5, 2013 Iš tiesų nauja versija gadina PVP dėl žirgų ]Nemanau. Man atrodo, bus dar linksmiau! Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
yolo.` 447 Liepos 5, 2013 Pasidalinti Liepos 5, 2013 ] Nemanau. Man atrodo, bus dar linksmiau! Jei toki pvp eventai bus, lyg 1x1 su žirgais lyg viduramžiais tai kodėl gi ne. Bet šjp tai nepasakyčiau kad geriau, įpač kaip ir esi auka, tie arkliai greičiau bėga, tai pagaus, nupis, ir vėl viskas iš naujo. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Legionas155 65 Liepos 5, 2013 Pasidalinti Liepos 5, 2013 Buvo kažkur forume įkelta Minecraft.Exe su Launcher Profiles. Gali pabandyti įkelt į appdata>.Minecraft (Launcher.Profiles.json atidaryk su notepad ir pasikeisk nick) nesu tikras,kad veiks.Bet man veikia http://www.failai.lt/seaz08e3sneq/Minecraft_Legal_1.6.1.rar.htm Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.