Urniežius 49 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Sveiki , Reikia Kad Man Padetumet... Man iskilo Tokia beda , kad kai mappinu per mta turiu istrinti smulkius objektus kaimelyje , su Object_Deleter bandziau mazu objektu istrint neimanoma pvz ... likusiu duru , tvoru , ir t.t sugalvojau trinti per MTA construcktor ar kaip ten jis vadinasi bet nezinau kaip tuos istrintus objectus is Editor construcktoriaus perkelti i MTA Editor... Jei kas zinotu ir man labai aiškiai per skype paaiškintu atsiliginsiu dosniai Skype: zuikslt Atsiliginimas : 10 - 30 +R3p Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
nedaso 760 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 O jeigu per mta paspaustum E ir tada bandytum pašalint? Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Urniežius 49 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 Neina ;( Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
nedaso 760 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Tai paspausk tą mygtuką kur yra surašyti visi mapo objektai, ir ten ieškok, suradęs spausk delete ir viskas Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Urniežius 49 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 kur surašyti visi objektai? aš klausiu apie orginalius objektus... tipo kaip pašalint san fierro tilta.. koki.. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
nedaso 760 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 http://www.supergames.lt/topic/96219-pamoka-originaliu-objektu-salinimas-per-mta/ Va ši pamoka pravers Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Urniežius 49 Liepos 1, 2013 Autorius Pasidalinti Liepos 1, 2013 taigi sakau kad aš jau ja isikėles .... Gashh... su ja ir neina mažu objektu ištrint Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
S'Jobs 1.121 Liepos 1, 2013 Pasidalinti Liepos 1, 2013 Neina sukonvertuoti PAWNO RemoveBuildingForPlayer kodo į MTA kodą (mėginau per čia: http://gtamap.delux-host.com/converter/ ir errorą meta). Siūlau mapp'inti su Map Construction, arba netrinti objektų su MTA, o mapp'inti ant jų ir kai pabaigsi mapp'ą tiesiog su Map Construction ištrini tuos nereikalingus objektus, kurie tavo darbe maišo ir idedi į servą iš Map Construction kodą (nereikia convertuoti į jokį kitą kodą, nes iš ten kodas tinka PAWNO), o MTA failą susikonvertuoji prieš tai duotoje svetainėje į PAWNO kodą ir viską dedi į servą. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.