Peršokti į turinį

Inventory/Kuprines sistema


Recommended Posts

laba diena, reik skripteriu pagalbos, norejau paklaust kaip pasidaryt tinkamai inventoriaus sistema su dialogais, kad ismestu visus daiktus dialoge mokesiu, bet dar noriu pasidaryt ,kad paspaudus ji eitu naudot.

Ir kaip padaryt, kad tinkama daikta panaudotu, pavizdi gal kas gali duot ??

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Galbūt aš ir klystu, bet surizikuosiu... Manau viskas yra užkraunama į kintamuosius pvz daiktas1 .... daiktas 15 (pasirinktinai, ką tu nori atkartoti savo inventoriuje) tada užkrovus į kintamuosius žaidėjas parašo komandą ir rodo informaciją.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nera lengva tikrai padaryt sia sistema.. :D bet uz pinigus tikrai padarys kaskas o siaip gali FS ieskot uzsienietiskuose turetu buti

Nerašyk nesamonių, jis prašo pagalbos su padarymu, jis neieško, kas šią sistemą padarytų už pinigus ar duotų FS.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kai invis sakė atvaizduoti žaidėjo kintamuosiuose.

Nera lengva tikrai padaryt sia sistema.. :D bet uz pinigus tikrai padarys kaskas o siaip gali FS ieskot uzsienietiskuose turetu buti

Matosi, kad esi durnas, jis pats gali tai susikurti, nereikia kitų skripteriu pagalbos :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

new items[15] = {
pInfo[playerid][zole],
pInfo[playerid][telefonas],
......
};

for(new i = 0; i < sizeof(items); i++)
{
if(items[i] == 1)
{
// Dedi į DIALOGĄ stringą kokį
}
else
// Dedi į DIALOGĄ stringą, kad daikto neturi.
}


OnDialogResponse(parametrai)
{
DIALOG ID:
{
switch(listitem)
{
case 0:
{
if(items[0] > 0)
// Naudoti daiktą
else
// Tu neturi šio daikto ar kažkas panašaus
}
}
}
}

Na čia aš fantaziją pasitelkęs, ant greičio tau parašiau pavyzduką. Nes nežinau ar ta vieta su new items[15] = { } ; veiks, bet esmę tikrai turėtum suprasti, jei tokią sistemą ruošies daryti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Pagal tavo varianta turetu but dialog toks:

1.Zole

2.Nera

3.Telefas

Ir paspaudus 1 dialoga butu butinai tik zole,o man reik padaryt, kad kistu pvz 1 galetu but ir telefonas ir zole ir dar kasnors, to ka turiu.

O to ko neturiu net nerasytu is vis.

dialogid == 0 man siuo atveju nera reikalingas, zodziu gal kas supras ka as parasiau :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Tai tada tikrink, kuri reikšmė == 0, ją praleisk. Dialoge irgi loopink per visus itemus ir listitem'e tikrink, jei reikšmė 0, pereinam prie kito daikto. Irgi tikiuosi supratai, ką parašiau.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Padaryk loop'ą, išgauk itemo vardą sumesk į stringą rodyk, on dialog response suskaičiuok pagal listitemą ir kokioj eilėj itemas,

new str[50];

for(new item; item < 15; item ++) {

format(str, sizeof(str), "%s\n", itemas[item][Pavadinimas]);

strcat(dialogStringas, str);

}

ShowPlayerDialog(...)

tada on dialog response

if(dialogid == ...){

if(response) {

new str[100];

format(str, 100, "Tu paspaudei ant item: %s", itemas[listitem][Pavadinimas]);

SendClientMessage(playerid, -1, str);

}

return 1;

}

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti Å¡ioje temoje...

×   Ä®klijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   PaÅ¡alinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiÅ¡kai įterpta.   Ä®terpti nuorodą paprastai

×   JÅ«sų ankstesnis praneÅ¡imas buvo atkurtas.   IÅ¡valyti redaktorių

×   JÅ«s negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Ä®kelkite arba įdėkite nuotraukas iÅ¡ URL.

  • Å iame puslapyje narÅ¡o:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiÅ«rinčių šį forumą.


×
×
  • Sukurti naują...