Peršokti į turinį

Naujas futbolo supportas


sOnY w.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3967 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumo nariai , neseniai startavo naujas futbolo supportas. Šiame supporte bus galima diskutuoti apie futbolo naujienas. Vyks spėjimai varžybų , greitu metu galvoje prijungti unikalų puslapį spėjimų ir sukurti nuosavą DJ radiją kurioje vyks futbolo laidos arba skelbsime ten naujienas ar tiesiog paleisime jūsų norimas muzikas. Pokolkas forume daug ko dar nėra , nes tai BETA versija , tačiau jau greitai kaip minėjau dajungsime įvarių dalykų bei darysime mažus atnaujinimus. Planuojama be atskiro spėjimo puslapio ir nuosavo DJ radijo daryti: Medalių sistemą , FLT sistema ( KITAIP FORUMO PINIGAI) kuriuos bus galima laimėti per spėjimus ir už juos pirkti reklamas,avatarus,parašus ir kita. Dabartinis tikslas yra sutvarkyti visas temas,lentas išeiti iš beta versijos.. Pokolkas versija yra 0.5. tačiau vis judame su mažais UPDATE. Kviečiame prisijungti visus futbolo fanus bei krepšinio ( jiems sukūrėme skiltį krepšinia ) .. Forume laukiame visų nuomonių , kad galėtumėme tobulinti forumą ir pasiekti kuo daugiau narių. Antras siekis pritraukti kuo daugiau žmonių dabar per dvi dienas nepilnas nuo starto surinkome 34 žmones per dvi savaites tikimės 100 ir daugiau narių.. Futbolo fanams tikrai bus ką veikti , nes forume vyksta konkursai , atranka į moderatorius.. Forume dirba du žmonės TwiiCer (Admin) ir moderatorius-pagalbininkas David , jie tikrai jums neleis reklamuoti,keiktis ir kitaip pažeidinėti taisykles.

Prisjunk ir tu! Laukiami visi ..

www.futbolo-fanai.lt

Redaguota , nario sOnY w.
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3967 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...