Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šioje BioShock dalyje jūs pateksite į neeilinį Columbia miestą, kuris yra milžiniškas danguje skrendantis kūrinys. Šis miestas dar ankstyvaisiais 1800-aisiais metais buvo sukurtas Jungtinių Amerikos Valstijos valdžios. Jo paskirtis buvo skraidyti tarp žemynų ir visam pasauliui parodyti Amerikos eksperimento sėkmę. Bet slaptai nuo visų akių, šis miestas buvo apginkluotas ir tapo tų metų mirties žvaigžde. Per politinius neramumus Columbia buvo priversta atsiskirti nuo Amerikos ir dingo nežinioje. Nuo to laiko niekas nežinojo kur šis miestas yra ir kaip į jį patekti. Žaidimo veiksmas vyks 1912-ais metais, ir jo atmosfera bus persmelkta to laikmečio. Plačiau apie žaidimą ideo pristatyme.

Kūrėjai: irrational Games

Leidėjai: 2K Games

žanras: Pirmojo asmens šaudyklė.

Platformos: PC, PS3,XBOX360

Išleidimo data: 2013-03-26

Šaltinis: YourGame.LT

Pristatomasis video:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=aOOtuMoe8RA

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

4fdcc4d629e55e95f5d860be0e328517630.png

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

• ,

Geras žaidimas , bet nesamonė pabaigą ...

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Šeip buvo jau pristatymas žaidimo :). Perėjau visa žaidima man patiko žmoniu kuryba sugalvojimas idėjas sakant išgalvotas toks žaidimas. Bet pati nesamonės žaidimas yra pats galas ten nieko nesuprasi ir dūrnai baigesi žaidimas.... Pabaiga nusiviliau.

atsiprašau nepastebėjau :(

• Teigiamai 1

4fdcc4d629e55e95f5d860be0e328517630.png

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4389 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...