Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GameNET.LT - Minecraft projektas @


jonuxx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3927 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

Sveiki minecraft žaidėjai, norėčiau jums pristatyti Survival / PVP serverį. Šis serveris nėra naujai sukurtas ir tikrai ne iš tų kurie siekia TIK pelno ir ne iš tų kurie gyvuoja mėnesi ar du ir paskui būna išjungiami.

Šis projektas jau gyvuoja apie 4 - 5 mėnėsius, bei toliau tęsia savo veiklą, bei siekia naujų tikslų ..

Serveryje pastoviai žaidžia 40-80 žaidėjų. Serveris yra labai prižiūrimas, administratoriai lankosi serveryje kiekvieną diena ir praleidžia serveryje tikrai nemažai laiko padėdami žaidėjams, bei tvarkydami world'us ir panašiai.

Štai serverio statusas :

1-1891532-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

Taigi įdomu kas serveryje yra gero? Yra labai daug pluginų, tokie kaip PlotMe, Residence, Factions, Jobs, RankUp, MineCars ir daugelis kitų. Prieš keletą dienų pradėjome tvarkyti kelius per kuriuos žaidėjai galės važinėti. Kelias daromas iš 'Gray Wool'. Žaidėjai norėdami važinėti privalės nusipirkti licenzija bei minecartą.

Dar ko nepaminėjau tai serveryje turime pilnai funkciuonuojančią, MobAreną, Spleef, kazino, bei banką kuris dar yra tvarkomas.

Serveris yra vis tobulinamas bei bandomi nauji plugin vos ne kasdien, taip pat galite pasiūlyti savo idėjų ar norimų pluginų forume ir mes būtinai atsižvelgsime į jūsų norus, kadangi mums rūpi žaidėjai. Taip pat norėčiau pridurti jog pinigai uždirbti iš serverio keliauja tiesiai į VPS balansą jog užtikrintumėme jums stabilų žaidimą ir jokios rizikos jog serveris bus išjungiamas. Tokiu atveju jai žaidėjų pagausėtų mes esame pasiruošę paimti stipresnį planą.

Serverio rekordas ( pasiekimai keli )

- Na kaip kiekvienas serveris, taip pat ir šis turi savo rekordą, tačiau koks jis, bei kaip pasiektas apie tai plačiau dabar.

Rekordo siekimo iš tiesų nebuvo, niekas niekas nesistengė, tačiau žaidėjų noras buvo jį pasiekti .

Šis serveris ( prieš rekordą ), nebuvo dar reklamuotas, jo čia nebuvo ( temos ), tačiau dabar stengiames įdėti nemažai jėgų į naujo rekordo pasiekimą, bei įrodyti, kad MineCraf serveriai gali būti paprasti, gali pasiekti savo tikslus kiekvienas MineCraft'o pasaulyje .

Serverio dabartinis pasiektasis rekordas yra : 84-i žaidėjai !

Serverio 'RANKS'

Serveryje yra net 9 rank'ai.

Naujokas, Žaidėjas, Patyres, Veteranas, Senolis, Dievas.

Taip pat turime ir VIP rank'us.

VIP, SUPERVIP, MEGAVIP.

Kiekvienas rank turi atskirus ./kit bei kitas komandas. Norėdami sužinoti daugiau galite susirasti informacijos mūsų svetainėje.

PVP Informacija

Taigi mes turime PVP areną, bet žaidėjai dažniausiai mušasi prie spawn'o už raudonos linijos kuri parodo kur baigiasi SafeZone. Turime įdėję pluginą kuris uždraudžia FLY per PVP, nes VIP'ai perkant rank'ą gauna ir fly. Taipogi turime įdėję pluginą kuris neleidžia bėgti iš PvP kadangi pastebėjome jog žaidėjai pabėga tiesiog į SafeZone kai būna prie mirties. Įkirtus kitam žaidėjui, jus būsite 'užflagintas' ir jus galės pulti visur net ir 'SafeZone' ir tai tesis 10 sekundžių nuo paskutinio smūgio. Nesvarbu ar jūs ar jums įkirs abu žaidėjai bus 'užflaginti' taipogi negalėsite naudoti ./warp ar ./spawn komandos kurios padėtų tau pabėgti iš PvP bei atsijungus per PvP žaidėjo daiktai bus išmetami.

Serverio ARENOS / MINIGAMES

Serveris turi gan įdomius " MiniGames ", taip pat turime ir įdomias arenas . Dabar apie keletas man labiausiai įstrigusias, bei kurios man labai patinka .

- Mobų žudimas, dėl daiktų ( /ma j ) - Šis mobų žudymas man įstrigo labiausiai, kadangi per jį gali gauti nemažai įvairių daiktelių, taip pat gali užsidirbti ir

pinigėlių už mobų žudymą . Taip pat už pinigėlius tu gali nusipirkti tau reikalingų daiktų, ar tiesiog kaupti ir pasikelti sau ranką ( /rankup ) .

- Antra tai bus " arena ", galiu sakyti tai yra pinigų išleidimo sistema, per kurią taip pat gali pralošti arba pasipelnyti .. Na man pavyko laimėti, tačiau ne per didžiausias sumeles, o tai yra " Pokerio sistema " . Yra " BlackJack'as " ir žinoma galite sukti " spin'us " .. Sukdami spinus turite surinkti tris vienodus variantus ( Emeraldus arba Metalus ), kad laimėtumet prizą .

- Kaip dauguma serverių ir šis, turi visiem gerai žinomus " /warp plotai ", ten jūs galite nusipirkti plotą, kuriame jūs galėsite statyti ar griauti tam tikrus pastatytus jūsų dalykus, taip pat galėsite atidaryti parduotuvę ar panašiai, na žodžių, jums tenka spręsti, ką ten daryti ( statyti ) .

Serverio 'VPS' informacija.

Tiekėjai :

logo.png

VPS-8

RAM: 8192 MB

HDD: 60 GB

Srautas: neribojamas

Pralaidumas: 140 Mbps

CPU: 13 GHz nuo Intel i7

OS: Linux

- Tad drąsiai galime sakyti, jog mums klaidų ar kokių trukdžių tikrai nebus dėl " lagginimo ", tad galėsite drąsiai žaisti ir nesijaudinti dėl kokių trūkdžių .

Serverio kontaktai

Svetainė :

GameNET.LT

Mūsų oficialus " FaceBook " puslapis :

https://www.facebook.com/gamenet.lt

Kontaktai ( skypę ) : gamenetlt

Mūsų " TeamSpeak 3 " serveris : ts.gamenet.lt

Mūsų serverio IP adresas: mc.gamenet.lt

Redaguota , nario jonuxx
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3927 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...