Edvinas_Strik 90 Birželio 24, 2013 Pasidalinti Birželio 24, 2013 (redaguota) Sveiki kaip žinote yra platintas mc-unban.lt dizaino psd bet niekaip nerandu kodo. užėjes į vieną puslapį pamačiau tą dizainą. reikia kad jį nuripintumėt atsidekočiau repais. http://gamenet.lt/mc/news.php Redaguota Birželio 24, 2013, nario Edvinas_Strik 1 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Artjis 165 Birželio 24, 2013 Pasidalinti Birželio 24, 2013 Mc.Unban.lt? Ne, jis nėra platintas ir aš jo neplatinsiu. Tačiau, dizainas, kurį rodai, nebuvo naudojamas mc.unban.lt projekte. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Edvinas_Strik 90 Birželio 24, 2013 Autorius Pasidalinti Birželio 24, 2013 Taip jis nebuvo naudojamas nes apgavo koduotojas ir administracija paplatino dizainą. Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
- Giedrius R. 752 Birželio 24, 2013 Pasidalinti Birželio 24, 2013 Nemanau, ar kas ripins už repus, nu bet sekmės ieškant Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Memory 152 Birželio 24, 2013 Pasidalinti Birželio 24, 2013 Mano nuomonė iš viso koks save gerbentis dizaineris ripins kito dizainerio darba, aš net už lt neripinčiau. 2 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
^Gohan^ 171 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 (redaguota) Mano nuomonė iš viso koks save gerbentis dizaineris ripins kito dizainerio darba, aš net už lt neripinčiau. Respect rep aš to tikrai nedaryčiau Redaguota Birželio 26, 2013, nario HitsuGaya` 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Vakariszl 409 Birželio 26, 2013 Pasidalinti Birželio 26, 2013 Pritariu, geriau pačiam savo kurt negu kitų vogt. 1 Atsakyti į šį pranešimą Nuoroda į komentarą Dalintis per kitą puslapį Dalintis
Recommended Posts
Prisijungti prie diskusijos
Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.