Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Cold War


instruction

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_256pxColdWam_16bdd6b.png

Žaidimas ištiesų pritraukia vien tik pavadinimu "šaltas karas", taigi jau trbūt supratote apie ką bus tema.

Šiektiek papasakosiu apie pačia žaidimo istoriją. Jūs esate reporteris, Metju Karteris. Jūs neesate viršininko pažiba, todėl norint išsaugoti darbą jums reikia gauti gerą straipsnį. Visdėlto, ne viskas taip blogai, visai netikėtai jūs sužinote, kad vyks slaptas JAV prezidento su KGB vadovu susitikimas. Kaip ne keista, tai jums labai geras kąsnis , rytojaus pirmajame laikraščio puslapyje. Bet pasirodo ne viskas taip lengva. Norėdami prislinkti kuo arčiau susitikimo vietos, jūs susipažįstate su nepažįstamais asmenimis, kurie anot jų padės jums praslinkt prie susitikimo vietos. Bet jie irgi turi tikslą. Taip būtent tie asmenys rengia sąmokslą prieš prezidentą ir kaip viso to kaltininką jie nori pakišt tave. (Metju Karterį). Ilgai netrukus sąmokslas visdėlto nepavyko, bet jūs buvote "pakištas",jus esate apkaltintas, kaip nusikaltėlis bandęsi suregzti sąmokslą prieš JAV prezidentą. Jūs pabėgate, bet jus gaudo daugiau ne valdžia kiek nusikaltėliai. Jūs neturite jokių įgūdžių ginklų fizikoje, nėra niekada patekęs į terorizmą. Dabar jums reikia pasitikėti pagr kovos menevrais nuginkluojant savo aponentus, kurie stos jums priešais kelią. Rinkite pasipainiujusius kovos įrankius, kurie pravers jums kovoje prieš neteisybę. Laikas įrodyti, kad jūs neesate pastumdėlis, kurį valdo nusikaltėliai, kaip marijonetę!

Vaizdai iš žaidimo:

f_coldwarm_eca13be.jpg

f_coldwar2005m_3f052cd.jpg

f_coldwarm_cf22391.jpg

Video trailer:

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=ayvv3N4NIOY[/youtubecom]

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5746 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...