Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mmmm...Jei unikalu ziauriai tai abejoju kad uz tokius pinigus nupirksi nes siais laikais uz unikalius ziauria gamemodus tai zinok tau ne 100LT praso o kokios 1k vien del to kad cia gm ir jis ziauriai unikalus jeigu as buciau Prof scripteris tai man *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* butu pasimiciau sukurciau gamemoda nuo 0 nu aisku dar Prof maperis per visa san andreas map'a bet aisku kurciau su mysql kad sudserviu neatsirastu ir paplatinciau nes man tu litu nereikia galima juos uzsidribti arba is tevu paprasyti :taika:

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Mmmm...Jei unikalu ziauriai tai abejoju kad uz tokius pinigus nupirksi nes siais laikais uz unikalius ziauria gamemodus tai zinok tau ne 100LT praso o kokios 1k vien del to kad cia gm ir jis ziauriai unikalus jeigu as buciau Prof scripteris tai man *Myliu SuperGames.lt* *Myliu SuperGames.lt* butu pasimiciau sukurciau gamemoda nuo 0 nu aisku dar Prof maperis per visa san andreas map'a bet aisku kurciau su mysql kad sudserviu neatsirastu ir paplatinciau nes man tu litu nereikia galima juos uzsidribti arba is tevu paprasyti :taika:

1k? nusišnekėjei :D 200-300lt pats tas.

KzNr8hx.png

samp-survive.lt

Lietuviškas SA-MP išgyvenimo serveris

Tai jeigu ką čia ir būtų toks darbas tavo... Be to visą gyvenimą tevams ant sprando nesedėsi.

logo.png

Ką tu čia nusišneki? Čia tipo motyvuot bandai? Laiko prireikia sukurti gerai modifikacijai, kurti ir platinti? Kas iš to? Reputacija? Kas iš jos? Populiarumas? Kas iš jo?... Atsidarytu dar daugiau projektų su modifikacijomis tokiomis, tai kad... Jei tu visa laiką iš tėvų žadi išsilaikyt, na tai čia tavo bėdą.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...