Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Avataro

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Nuoga merga

• Matmenų [dydžio]:150x150

• Pagrindinis tekstas:Justas_Kniskaxd

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:lmg.lt

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]Judantis,kad papus judintu

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: MineCraft

• Matmenų [dydžio]: 100x100

• Pagrindinis tekstas: ``iAi``

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: IslaCraft owner

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Judantis

(redaguota)

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Paraso

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Repas

• Matmenų [dydžio]: 470x160

• Pagrindinis tekstas: Wolf'as;*

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:WolfSayMeow

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]: Judantis

Redaguota , nario Wolf'as;*
a361f50a8625655c3c04cde451555ed6173.gif

(redaguota)

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Gražia mergina , gali būti pusnuogė

Matmenų [dydžio]: Leidžimas dydis šiai svetainej

Pagrindinis tekstas: Note

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: #Swag

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis

Redaguota , nario FreTeM`

original_img.png

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Parašo.

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: SA:MP

• Matmenų [dydžio]: 450x150

• Pagrindinis tekstas: SAlife.lt - Verta užsukti kasdien.

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: www.SAlife.lt

(redaguota)

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Banerio

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Man reikia su šuomis nuotraukomis.

http://www.part.lt/i...4654f923712.jpg

http://www.part.lt/i...a38c9ec240.jpeg

http://www.part.lt/i...a38c9ec240.jpeg

http://www.part.lt/i...7864af25727.jpg ant šitos nuotraukos turi būti parašyta Ls-ssp.us.lt Jokeris_Star era

• Matmenų [dydžio]:360ant 30

• Pagrindinis tekstas:Ls-ssp.us.lt

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:Mes laukiame tavęs.

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] judantis tiesa sakant turi mirgsieti

MOno skype nufbnu123

Redaguota , nario Justas_007

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio:Userbaro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Samp

Matmenų [dydžio]: Dydžio nežinau.

Pagrindinis tekstas: Rls.lt

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Prisijunk ir Tu!

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančio: Judantis, turėtų būti taip, kad ip: 82.135.154.88:2012 Atsirastų ir pranyktų.

• Teigiamai 1

whtwIRI.jpg

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro, ir parašo

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Avataras: Cs Flash numesta, o parašas iš Cs

• Matmenų [dydžio]: Avataras: 150x150 Parašas: Kaip normalaus parašo

• Pagrindinis tekstas:Avataro: Flash Parašo: Flash

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Avataro: Nėra Parašo: s0.LT Vyr.Prižiūrėtojas

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Avataras nejudantis o Parašas Judantis.

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Banerio

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Reklamų tinklapis, panašus į www.topreklama.us.lt

• Matmenų [dydžio]: 468x60

• Pagrindinis tekstas: EReklama.us.lt

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:GERIAUSIAS REKLAMOS TALPINIMO TINKLAPIS!

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Judantis

https://www.facebook.com/gearmotion- Kitokių automobilių fanų puslapis!

52f21b21e613f4c85661740df95186b9229.png

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Logotipo.

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Kai būną visokių firmų logotipai, kažkas panašaus.

• Matmenų [dydžio]: Tiksliai nepasakysiu.

• Pagrindinis tekstas: OMK

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Oficiali modifikacijų krautuvė.

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Ne.

(redaguota)

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Logotipo

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: SAMP

• Matmenų [dydžio]: -

• Pagrindinis tekstas: Life-City.us.lt

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Miesto Gyvenimas

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Juodas fonas,ir efektu viduje

• Matmenų [dydžio]:150x150

• Pagrindinis tekstas:Kent'as

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Life-City.us.lt Savininkas

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]

Redaguota , nario Kent_Gonzalez

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: avataro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: KOC3VS0Innw.jpg

Matmenų [dydžio]: 160x160

Pagrindinis tekstas: pij0ks

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]nejudantis

03e858d92455fd0300f73e6be217de60849.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...