Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Banerio.

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Su radijo atspindžiu.

Matmenų [dydžio]: 460x60

Pagrindinis tekstas: URBANFM.us.lt

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Bene Geriausias Radijas Internete

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nesvarbu.

• Teigiamai 1

http://famas.lt

Čia gali būti tavo nuorodą ! ; skype:igameslt ;

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Parašo

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Nežinau BMW kokio gražaus būt gerai 5serijos, juodas.

• Matmenų [dydžio]:500px × 190px

• Pagrindinis tekstas: Nelegalas

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: Nereikia.

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis

93f8d4a9c5e4c5019b136cda0a93f9b8633.png

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Banneris

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: SA:MP+CS (abu susijunge)

Matmenų [dydžio]: 480x60

Pagrindinis tekstas: REAL-GAME

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Judantis (jeigu gali tekstas pasirašo po 1 raide ar atsiranda ar prašvinta)

Iš anksto uždedu +REP ir jeigu gali atsiusk .psd failą prašau

• Teigiamai 1
(redaguota)

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Parašas

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: SPECIAL Effect'ai, nu kažkas panašaus į: Crazy, insane

• Matmenų [dydžio]: Prašas kaip parašas. :D

• Pagrindinis tekstas: ViTEO (sukūrk vieną su ViTEOTV, jei gali :o)

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite: www.youtube.com/viteotv

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis

Galėtum duot ir .psd failiuką :D Iš anksto dedu +REP :)

Redaguota , nario ViTEO

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro.

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Mergina pusnuogė kad būtų. (Graži)

• Matmenų [dydžio]: 150x150

• Pagrindinis tekstas: Delli.

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis.

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Futbolo kamuoliu

Matmenų [dydžio]: 250x250

Pagrindinis tekstas: Futbolo viktorina

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: 2013

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]: Nejudantis

P.S. Jeigu gali padaryk tris variantus, kadangi renkam avatarą ir reikia daug variantų. Atsiskaitysiu už visus tris.

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Banerio

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: MineCraft

• Matmenų [dydžio]:460x60

• Pagrindinis tekstas:PlayIsLand

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: The Game starts here

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Judantis

(redaguota)

Jeigu jau atsigavai.. :

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Anonymous \ anonymous kaukė ir panašiai.

• Matmenų [dydžio]: 150 x 150

• Pagrindinis tekstas: Nereikia. Nebent pritaikysi kur nors „Erk`“.

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: - \\

• [Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis.

Redaguota , nario Erk`

original_img.png

Nauja taisyklė:

- Norint pakelti temą į sąrašo viršų, prašome naudotis mygtuku "Pakelti temą". Žodžiai kaip "BUMP,UP" yra draudžiami.

(redaguota)

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Anonymus kauke.

• Matmenų [dydžio]: 150 x 150

• Pagrindinis tekstas: Eimis

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: - www.netgames.lt

Redaguota , nario Eimis22

Ernestai, truputuką nusivyliau tavo paslaugomis. Iš anksto uždedu tau +REP, o tu jau 6 dienas esi dingęs ar nepadaręs darbo. Jau laukiam 6 dienas ir vis tyla.

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Banerio

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Samp

Matmenų [dydžio]:žinai kai yra dedami į weba

Pagrindinis tekstas:Ls-town.us.lt

Los-Antos City

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:Viskas tik prasideda

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]Judanti

Please į pm man galiu ir nepastebėti

Pvce8dH.png

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:avataro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:nu man ir paprastas bus geriai kokia BG color pavaryk ten savo magijos ir liux bus :D

Matmenų [dydžio]:150x150

Pagrindinis tekstas:Scmindė

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis

804ed16076b41d9cecff40801dac3c6c47.gif

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: GTA nuotrauka kokia nors, ir kad tamsesnė būtų kad tekstas ryškus. cs foto

• Matmenų [dydžio]: 150x150 - pagal save

• Pagrindinis tekstas: CSFanas.us.LT

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: APACIOJE PO TEKSTO PAGR - Cia renkasi tik cs fanai!

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Bannerio

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Zaidimu DayZ

Matmenų [dydžio]:550x160

Pagrindinis tekstas:THE ELITES

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius]Nejudantis

Aš noriu [bANERIO]:

• Būtų su [Turi but paveiksliukas zaidimo MuOnline]:

• Matmenų [dydžio]:200x200

• Pagrindinis tekstas:WAPMU.LT

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:

Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]: Avataro

Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]: Mergina

Matmenų [dydžio]: 250x250

Pagrindinis tekstas: Vakaris

Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]: #swag

[Judantis/Nejudantis] (Darau ir avatarus ir parašus ir banerius judančius] Nejudantis

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

• Parašė po 2 savaičių...

• Aš noriu [avataro,parašo,logotipo,bannerio]:Avataro

• Būtų su [kokių nors filmų, aktorių, žaidimų, pvz:. SA:MP ir t.t]:Gta foto

• Matmenų [dydžio]:150x150

• Pagrindinis tekstas:Donce

• Sub tekstas[tekstas kuris bus apačioj mažom raidėm po pagrindinių tekstų, nebūtina jei nenorite]:Hard-City.us.LT

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4300 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...