Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4779 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Viskas gerai būną su tuo thepiratebay kiek žinau, nueik į PiratuSala.LT užsiregistruok ir kimšk visokio š į savo PC dauguma žaidimų yra ten, arba pirk pakvietimą torrent arba susisrask googlei užsenietiškus torrentus ir t.t yra daug būdu tarkim kaip eini į youtube vedi žaidimu naujieno ten bus žb žiuri klipus patinka žaidimas ten pasako pavadinimus vedi į google.lt pavadinimas download ir siunti...

o tai lietuviški filmai, ta prasme dubliuoti ar versti... rask tu tarp thepiratebay lietuviškų filmų... dėl to ir reikia pakvietimo.. (man irgi reikėtu pakvietimo)

Filmai lieka filmais zaidimai zaidimais. Ir taip aišku ,kad filmus lietuviškus jau kelia i torrent lt bet žaidimu atvėju visi reupload iš piratebay kadangi lietuviai nėra tokie protingi ,kad nusikrakintu patys :)

Filmai lieka filmais zaidimai zaidimais. Ir taip aišku ,kad filmus lietuviškus jau kelia i torrent lt bet žaidimu atvėju visi reupload iš piratebay kadangi lietuviai nėra tokie protingi ,kad nusikrakintu patys :)

nu pvž aš noriu atsisiusti fast and foriuos 6 sakykim duodu pavizdi, katik (draugas, kaimynas p'x..) pasake, kad yra tarp linkomanijos ir tarp torrent.lt aš irgi noriuatsisiusti ir pažėti geri torrentai kaip dalinkis.eu žlugo ar kas ten... nu ir iš kur siustis ?

nu pvž aš noriu atsisiusti fast and foriuos 6 sakykim duodu pavizdi, katik (draugas, kaimynas p'x..) pasake, kad yra tarp linkomanijos ir tarp torrent.lt aš irgi noriuatsisiusti ir pažėti geri torrentai kaip dalinkis.eu žlugo ar kas ten... nu ir iš kur siustis ?

Nueini i google parašai Greiti ir isiute online lietuviskai. :)

arba parašai Nemokami torrentai tada rasi nemokamus lietuviškus torrentus tarp kuriu gali rast ir greiti ir isiute 6 kadangi praktiškai ten bus tas filmas reuploadintas iš torrent.lt arba linkomanijos.net tiesiog reikia mokėt googlint o ne iškart rašinėt ir prašynėt to ir to. Kartais geriau pagooglint pačiam negu laukt kol kasnors tai padarys už tave. :) nepriimk kaip sarkazma tiesiog išreiškiu nuomone.

Nueini i google parašai Greiti ir isiute online lietuviskai. :)

arba parašai Nemokami torrentai tada rasi nemokamus lietuviškus torrentus tarp kuriu gali rast ir greiti ir isiute 6 kadangi praktiškai ten bus tas filmas reuploadintas iš torrent.lt arba linkomanijos.net tiesiog reikia mokėt googlint o ne iškart rašinėt ir prašynėt to ir to. Kartais geriau pagooglint pačiam negu laukt kol kasnors tai padarys už tave. :) nepriimk kaip sarkazma tiesiog išreiškiu nuomone.

ne suprantu, bet kartais to nerandi ko ieškai. :) nu gal čia taip svarbiai ir nereikia tų pakvietimų, bet vistiek nors turėsi torrent'ų paskyra kur galėsi viską pumpuotis į pc.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4779 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...