Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, sukūriau webą, Xenforo varikliukas, surištas su Mysql. Tai dabar norėčiau paklausti ar svarbu koks Hostingo planas? Nes mano planas tik 2. ten kainavo tik 3lt. tai ar nelagins webas? Yra limitas narių? Jei pvz turėčiau daug lankytojų vienu metu, nelagins jiems webas? Gal kvailai čia mano klausimai skamba, bet iškarto ačiū už pagalba :soka: Prie to pačio įvertinkite mano darbą http://gamenet.wu.lt. Pats verčiau į Lietuvių kalbą :kiets:

Redaguota , nario myrrdin

๖ۣۜCloudMinders™

Vienintelis klausimėlis, kiek tau tas daug narių vienu metu? Vieniems jau 100 yra daug, o kitiems 1000 nėra daug. Pagal vidutini vartotoju srauta pasiskaičiavus galima žinoti ar užteks 10 GB/mėn srauto, dėl striginėjimo irgi nesu tikras, kadangi jų paslaugomis nesinaudoju ir nežinau koki tiksliai interneto pralaiduma jie suteikia ir taip pat yra nežinoma kokių statistiku serveris yra naudojamas, manyčiau apie šimta vartotoju vienu metu galbūt atlaikytu be didesnių pastrigimu, kadangi moki taip pigiai, tai matyt daugiau negu kelių šimtu, ar kelių dešimčių unikalių per dieną nesitiki :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4776 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...