Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pearl Harbor on attack.


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Meniu - Vos įsijungus žaidimą pasitinka skurdokas meniu, o vietoj įžanginio, įspūdingo karinio videointarpo mus pasitina komiksai, pasakojantys apie pagrindinį herojų Douglasą Knoksą.

Apžvalga - Vienas didžiausių žaidimo pliusų, mano akimis žiūrint yra, kad po kiekvienos misijos gali keisti savo pilietybę, Tad JAV ar Japonija tau netampa "blogiečiais". Vis smagiau yra žaisti vieną misiją už vieną šalį, kitą uz kitą. Japonų kariuomenėje pagrindinis herojus yra Zenji Yamada. Kalbant apie lėktuvų pasirinkimo galimybes, tad jos iš tiesų yra plačios. 6 lėktuvus turi Jungtinės Amerikos valstijų armija ir 4 rušių japonai.

Apie - Amerikiečiai kariauja su "SBD Dauntless", "TMB Avenger", "F4U Corsair", "Sea fire F-4S" ir "p-40 Warhawk". Japonų sąskaitoje: "BSN1 Kate", "D3A1 Val", "A6M1 Zero" ir "J1N1 Gekko". Visi lėktuvai yra pranašesni savaip, veini savo funkcijas atlieka geriau vienose misijose, kiti kitose. Misijos yra penkių rušių: oro mūšis, bombordavimas, eskortas, torpedos misija bei pakankamai įdomi, kurioje reikia priešą surasti ir sunaikinti.

Grafika - Bene didžiausią "respectą" žaidimas užsitarnavo dėl savo, galima sakyti, idealios grafikos ir itin mažų reikalavimų, kurie yra vos 1,00GHz CPU, 256 RAM, 64 MB Video, 600 MB HDD.

Minusas - Vienintelis didelis minusas žaidime yra valdymas. Su klaviatūra šio žaidimo tikrai nepatariu žaisti, o vat paėmus į rankas gamepad'ą vienas didžiausių malonumų yra nardyti padangėse su galingais pusės amžiaus senumo lėktuvais.

Nepaisant kelių trūkumų žaidimas tikrai vertas dėmėsio patiko net man kai nesu didelis aviacijos fanas. Rekomenduoju visiems jį išbandyti juk nereikia net gero kompiuteio. Sėkmės žydrose padangėse!!! :)

Screen & video -

3_21-may-2007_16-44-47.jpg

bmafpkoyxa.jpg

arizona.jpg

[youtubecom]

[/youtubecom]
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nagi, kokie seni lėktuvai, ar jau neperdaug tokių sdimuliatorių prikurta? Norėtusi kažko naujo, naujų naikintuvų, kurie kvepia šių laikų gamyklomis. Beje, užknisantis dalykas yra taikymasis, jau ne viena tokį simuliatorių išbandžiau ir kažkaip vis tikėdavaus auto taikinio, kuris be vargo užvestų ant priešo uodegos savą ugnį, o šiuo atveju šaudai, kaip mažas vaikas į rankas gavęs sunkų mašinguną. Žinoma, grafika, kaip grafika, jos daug ir nereik - debesys, oras ir lėktuvai, bei bombardavimas. Pasižūrėjęs į reikalavimus nenustebau, visgi ne pirmą ir nepaskutinį kartą matau žaidimus neatitinkančius juokingų reikalavimų. Į pažymių knygelė 7.8/10. Manau pabodę tokie game, bet visgi, negalima sakyt, kad jis blogas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5542 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...