Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 45
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Sveiki visi, radau savo kompiuteryje šį gamemod'ą. Aš jį pirkau iš žmogaus, tada bandžiau parduodi, bet visi sakė įkelk į forumą "daug +rep užsidirbsi" Pamiršęs tą gm ir katik prisiminęs įkelsiu jį jums. Ten yra unikali fūristų sistema. Įdedu čia aprašymą : (nekreipkit dėmesio, kad jame rašoma parduodu. Čia aš iš savo temos copy/paste)

Sveiki visi, prieš porą savaičių turėjau mintį kurti Sa-mp projektuką, bet vėl patraukė MineCraft'as. Liko Gamemod'as kurį parduočiau už gan mažą kainą. Modifikacija yra neplatinta, gan padori. Yra unikali Fūristų sistema

:) Ji sužavėjo ne viena SA-MP žaidėją. Trumpai apie ją : serveryje nėra ginklų ar narkotikų prekeivių, šiuos dalykus pardavinėja mafijozai! Yra dvi mafijos Saints ir Volcodor abi mafijos turi komanda /ssandelis ir /vsandelis. Ten rodo kiek yra ginklų ar narkotikų. Mafijos direktorius susitaręs su furistų direktoriumi surengia narkotikų ar ginklų gabenimą, mafija dengia fūra o ši pasikrauna narkotikus ir veža į mafijos bazę. Tuo metu į bendrą teisėsaugos raciją pranešama, kad gabenami narkotikai. Tai štai rašykite į skype : mob-survival.lt galėsiu aprodyti gm. Mokėjimą priimu sms, banku, VPSNET.LT paskyra.

Parsisiuntimo nuoroda : http://www76.zippysh...38354/file.html

P.S Jis yra TASG.LT, bet nekreipkit dėmėsio į mano pavadinimą, aš tokį buvau sugalvojęs :)

Jei gm patiko nepagailėkit +rep.

Ištrink ta gm nes mačiau, kad dabar labai daug levu servu atsiranda su šituo gm. Ir žmonės eina į tuos eilinius o ne į pusiaus gerus serverius kaip: www.lsvg.us.lt mano projektas tai noriu kad žaidėju butu, o dabar nieko gero kaip platini. Jei išimsi ir idesi kita gm. +REP 10. Ačiu už suprantiguma.

Kokiu būdu galėčiau pasikeisti forumo vardą? Kurie visi matys. Koks tai galiojimas įsipareigotu? Prašau parašykite detaliau forumo administracija/moderatoriai į až.

Ištrink ta gm nes mačiau, kad dabar labai daug levu servu atsiranda su šituo gm. Ir žmonės eina į tuos eilinius o ne į pusiaus gerus serverius kaip: www.lsvg.us.lt mano projektas tai noriu kad žaidėju butu, o dabar nieko gero kaip platini. Jei išimsi ir idesi kita gm. +REP 10. Ačiu už suprantiguma.

Aš irgi tai pastebėjau, kadangi pats nepritariu vienadieniems projektams. Išimsiu gm.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...