Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, bičiukai,esu naujokas ieškau žmogus kuris nusimano apie FTP nulaužimą ,ddos,BAT,keylogus ir pnš.. Jeigu pamokysite nuskriausi neliksite susitarsime ir dėl atlygio, jis bus piniginis. Susidomėję rašote man į až.

Redaguota , nario ANONS

4fdcc4d629e55e95f5d860be0e328517630.png

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

FTP - FTP nulaužti tiesiogiai nulaužti neįmanoma, galima sužinoti duomenis tik per keylogger'i ar bruteforce'indamas.

DDos - Nepatarčiau lyst į šį dalyką, pirma pasimokink apie network'ingą ir pasižiūrėk kas tau bus jeigu pagaus tave ddos'inant ką nors.

BAT - tai failo tipas, ką tu čia nori išmokt? Programavimo/skriptinimo kalbą? Google pilną pamokų.

Keylogger - Susirask googlei builderi ir pasidarysi savo keyloggeri.

FTP - FTP nulaužti tiesiogiai nulaužti neįmanoma, galima sužinoti duomenis tik per keylogger'i ar bruteforce'indamas.

DDos - Nepatarčiau lyst į šį dalyką, pirma pasimokink apie network'ingą ir pasižiūrėk kas tau bus jeigu pagaus tave ddos'inant ką nors.

BAT - tai failo tipas, ką tu čia nori išmokt? Programavimo/skriptinimo kalbą? Google pilną pamokų.

Keylogger - Susirask googlei builderi ir pasidarysi savo keyloggeri.

Sumaišiau su BAT su RAT... DDos tikrai žinau kas bus, bet jeigu darysiu tai ne šeip, o dėl reikalo.

4fdcc4d629e55e95f5d860be0e328517630.png

Mane sutikti yra likimas, mane mylėti yra rizika, - Mane gauti yra kantrybė, o kad aš mylėčiau yra stebuklas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...