Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

-------------------------------------------------------|\/|-------------------------------------------------------

Sveiki, Kompiuterinių žaidimų mėgėjai. Su jumis sveikinuosi aš, GamerisTv. Noriu jums pristatyti katik naujai sukurtą, žaidimams youtube.com kanala, kuriame bus kuriami video susiję su kompiuteriniais žaidimais, daugiausiai Minecraft. Atsiprašau iškart tų, kurie mano kad nieko čia nebus ar nepatinka tai ka kuriu. Kursiu tai kas man patinka aišku, bus ir kartų kai žaisime drauge tai, kas bus įdomu stebėti. Iškart sakau tiems kurie mane, įžeis ir t.t. Jeigu aš jums nepatinku tai ignoruokite mane, o jei negaila numeskit subą, ir pasidalinkit mano kurtais video, gi vistiek visi esame vienas ir manau nesunku turėtų būti pasidalinti kitų žmonių sukurtais video. Ačiū iš anksto kurie mane palaikys, jeigu tokių bus. Bet nemanau kad šiame tinklapyje yra tokių išvis begėdžių kurie bando tik smerkti ir įžeidinėti kitus, bei mane. Nenoriu su niekuom kivirčų pradėt ir nepradėsiu. Tiesiog prašau jūsų pagalbos, o jei negalite nepadėkite, vistiek būsiu dėkingas.

-------------------------------------------------------|\/|-------------------------------------------------------

Iškart perspėju, nieko aš nekopijuoju ir kitų medžaigų nenaudojų.

Jūsų palaikymas man būtų tikrai i naudą.

:)

Ačiū, dar karta kad perskaitėt, arba ne bet vistiek ačiū už sub kurie davė ar duos.

~GamerisTv

Redaguota , nario BBleeg_Dodge

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...