Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas.

:taika:

Aš esu Darius, esu aš iš Šalčininkų, laisvalaikiu žaidžiu fulę ir būnu su draugais taipat sėdžiu prie PC, mano hobis taipat būtų FULĘ, nes tikrai seniai ją žaidžiu ir man jį neatsiboda.

Pačiam man yra 13 metų, esu linksmas, bendraujantis, kartais nervingas, bet tikrai mielas ir padėdantis pacanas

:song:

Lankau būrelius - futbolo ir šokių būrelį ,, Solčanka ,,

Mano mėgstamų dainų tipas/žanras būtų : chillstep, rusiški dainos, RAP, dubstep.

Pats aš esu rusas ;) Gyvenu lenkiškame rajone, ir mokausi lenkiškoje mokykloje, nes galiu galia aš pripratęs ir + ne man spresti tikrai kur man mokytis ir gyventi :)

e43b58e7e77108a0413babe6c9dd501b562.JPG

Dešinė ' kepėjas ' - :mucha::funny:

Dvinacat let - 12 metų :)

62bfc6c2137db2c55c24d82f2a991bb3214.png

Aš nesuprantu ką jūms lenkai padarė,jie gi normalus žmonės dirbantis darbus gyvenantis savo gyvenimą,o lietuviai visad prikiša jog nemėgsta lenku,taip leiskim įsivaizduot jog jūs galvojat kad visi lenkai yra durni neturi proto ir panašiai ??? Apgailėtinas jūsų požiūris.

O man malonu su tavim susipažinti,nesvarbu kur gyveni svarbu koks pats esi ;)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4739 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...