Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki forumiečiai susiduriai su labai didele nesamone... Vienu žodžiu sakikim aš noriu įveiti į google.lt - youtube.com - ar ieškoti kažka per google tai man išmeta ( čia einant į youtube )

http://www.part.lt/p...dd7d5c40944.jpg

Dažniausei einant arba ieškant google'i išmeta kaip nėra interneto rišio. Čia man visakas įviko po atsisiusto failo. Failas buvo minecraft laucher'is iš ne oficialaus minecraft tinkalpio..

O informacijos apie tinklapį rašo taip :

http://www.part.lt/perziura/631120609b9876c4e4ee9c5704324e3e996.jpg

Reikia jūsų pagalbos , neliksiu skolingas.

Redaguota , nario nQw_Boy

(redaguota)

Man irgi taip buvo, tik jau šiek tiek seniau, pabandyk pakeisti savo numatytają naršyklę į kokią Mozila, aš naudojau Opera. Kitą dieną kažkaip susitvarkė, tubūt čia toks laikinas pagazdinimas :D

Nu žėsim , kaip čia bus nors thanks už tiek. ;) ir tas kas labai blogai nežinau oficialaus mozila website, tiklsiau iš kur ji siustis. bet bendžiau ant windows exploler ten tas pats...

Redaguota , nario nQw_Boy

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...