Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4463 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Ooo alaxmūūhas pasirodė sg'e, sabaly kaip sekas kopijuoti? Pasiimti ne savo darbus? :) atmazeris. Siūlėisi į ELS.lt projekta kaip "skripteris" nebuvai priimtas, vien dėl manęs, kadangi TU parodėi eilinį savo eilėraštuka , kad moki" C++ SA:MP'e pažengęs tiek, kad ujuju. Paklausiau apie RNG atsakėi kad skolų turėjo. KOKIŲ SKOLŲ IDIJOTE? TAVE VISI ŽEMINO IR ŽEMINS. NIEKO NEMOKI NEI SUPISTO FOR(NEW I == 0;I<MAX_PLAYERS;I++) PANAUDOTI. Apgailėtinas vaikigalis ;)

Oloche, ką pats moki? Sasat po stalu? Ir pist prota, kad esi suaugęs? Nors duok dieve 16 metų turi, pizdink stačiom rankos kalbasioras

Blem Renai, nesuprantu, dėl ko tu kreipi dėmėsį į tokius lopus kaip sabas. , man atrodo, kad jei nieks į tokius lopus nekreiptų dėmėsio, tai greitai jie patys ant žemės nusileistų. Žinok, kad šiame forume turbūt daug tokių yra, tai nereikia į juos dėmėsio skirti ...

Nekreipiu seni ;) tiesiog tokie alaxmūhai man nepatinka :)

Guess who's back

Na ok, baigiam temą, nes supykdysim didijį RNG.LT scripterį, kuris pasinaudojęs MS Word sukurs hack ir nuhackins mūsų supergames.lt acc :o

Aš bent daugiau už tave moku, nei nusipirkt gm, ir pist protą, kad 160 mokėjai, nors pardavė už 60lt maximum, tekstus lochas pakeitė, ir vaidina, kad atnaujinimus daro, ar viską į LS miestą kelia, toks ūrodas kaip tu net pickup koordinačių nesugebės pakeist.. Galvojat visi čia mane užversit? Šūdais jus pačius užversiu olochai

Aš bent daugiau už tave moku, nei nusipirkt gm, ir pist protą, kad 160 mokėjai, nors pardavė už 60lt maximum, tekstus lochas pakeitė, ir vaidina, kad atnaujinimus daro, ar viską į LS miestą kelia, toks ūrodas kaip tu net pickup koordinačių nesugebės pakeist.. Galvojat visi čia mane užversit? Šūdais jus pačius užversiu olochai

aš iš brighto GM pirkau už 120lt, 60 LT PARDUOTAS?:DDDDDDDDDDDD nebesvaik. 60 Buvo mano serverio rekordas. ;) sakai nemoku? Gali pawn battle ;) tu čj net sscanf nemokėtum šūdaveidi :)

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4463 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...