Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,

Žinau, kad daugelis manęs nemėgstat, nemažai žmonių būvau apgavęs, bet taip pat ir labai daug buvo nusišnekėta, ir iškraipyti mano žodžiai..

Kaip gta-online supporte buvo parašyta, kad aš klaunas, kad tipo mano motina vėžiu serga, kad man dvylika metu, jolki palki, čia tiesos nėra ne per vieną galą.. Motina sveika kaip ridikas, man greit 19 metų, viskas čiki piki, tiesiog kažkas gražiai chatą padirbo per photoshop programą, ir atrodo, kad aš rašiau, žodžiu, kas su manim dirbo, kam padėjau, tie liko patenkinti, kadangi vieni gerai galvoja, kiti blogai, ištiesų tai mano gyvenime nelemia nieko, kadangi viską teko užbaigti su samp, nes nuo rūgsėjo eisiu mokytis į Romerį arba Vilniaus universitetą, tad teko su žaidimais viską užbaigti. Kam įdomu kaip atrodau, ar kiek metų susiraskite Facebook'e : Lukas Sabalys

P.s haterių kurie pastumti nori, nenoriu čia matyti, kurie kėlė mano seną nuotrauką, kai vos ne pirmą sykį girtas būvau plotą namie padaręs, irgi nerašykit krč. :D Kaip ir nėra ką daugiau sakyti, tiesiog išmokit mažiau pletkint, mažesnis turgus čia bus. :)

Dabar einam prie reikalo, mano dovana seniai žadėta New-life.lt (Dovydo) Modifikacija, kuri yra unikali per visus galus, kas norės pasileis, darys projektą, ar dar velniai žino ką darys..

Modifikacijos aplanke rasite visus failus, papildomus failus, bei pačią modifikaciją.

Jei reikės padėti pasileisti ją, kreipkitės į skype: hd.sqleval ir padėsiu paleisti.

ATSISIŲNTIMAS: (Zippyshare) http://www30.zippysh...92181/file.html

Tariu jums sėkmės, ačiū kas buvote su manimi, bet gyvenimas ir ateitis yra svarbiau, SĖKMĖS!

P.s kol nepamiršau, visiems Jums patariu eiti į http://www.storyofcities.lt/ projektą, kadangi Yiin padarys tikrai gerą modifikaciją, ir žaidimą Jums. Čiau.

Redaguota , nario sabas.
(redaguota)

Nieko tokio, jau seniai su Dovydu tą žinojom, kad taip bus. Koks skirtumas, nes aš su Dovydu keliam šį modą į Los Santos ir bus nereliai atnaujintas. Na, o tu sabai graužk motinos byrką, nes gimiai iš tėvo pyzdos :)

Nerėkauk čia pizdalaižy.

P.s jei ir kelia, tai Dovydas, nes tu ant tiek lochas esi, kad tik tekstus pakeist sugebi, ir modifikacijos pavadinimą, lopsarduk.

Redaguota , nario sabas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4070 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...