Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien noriu jums pristatyti naują travian serverį visas skriptas verčiamas į Lietuvių kalbą..

( t.y ąčęėįšųūž vertimas teisingas ne kaip kuris verčia be nosinių.)

Serveris išverstas kažkur ~90% gal daugiau, nenoriu pameluot.

TRAVIAL.LT Informacija

• Startas-birželio 2diena 15valanda
  • Serveris stovi ant hostingas.in domeno.
  • Serveriui domeną užpirkta 1 metus į priekį todėl jei susilauksiu žaidėjų dėmesio tai pratęsiu.
  • Serveris paruoštas Lietuvių ir Anglų kalbomis todėl nesistebėkite jeigu ne visi žais iš Lietuvos.

TRAVIAL.LT Informacija

• Serverio greitis x100
  • Karių greitis x100
  • Serverio sandėliu talpa x100
  • Karių apmokymas x100
  • Naujoko apsauga 3dienas.

• Neigiamai 1
Guest gamerx

Kam kopijuoti JM-Travi.lt aprašymą? T.y MixiTo. IR kam reklamuojat jei net neveikai puslapis?

Kol kas blogai pasirodėt.

• Teigiamai 2
(redaguota)

Hostingas.in ? Kokį planą pasėmei ? Ir kiek įsidėjai į balansą?

Užsisakei bėdą.......

Redaguota , nario Steponas V.

Ruošiesi pirkti hostingą? tai gal prieš pirkdamas iš serveriai.lt gali spustelti šią nuorodą?

Kyla klausimas kokia jum ir man nauda? Pirkdamas hostą su šia nuoroda, abu gausime po 50% sumos premojos pavidalu!!!!

http://www.serveriai...SXljYwkxCWRkN2I

(redaguota)

Degradas tu o ne maperis. Kopijuoji mano aprašymą, negi čia gražu? Susikurk savo nevykeli.

;DDDDDDD

Manau nepasiseks nei su aprašymu , nei su failais , nei su hostingu ;DDDD

Redaguota , nario Steponas V.

Ruošiesi pirkti hostingą? tai gal prieš pirkdamas iš serveriai.lt gali spustelti šią nuorodą?

Kyla klausimas kokia jum ir man nauda? Pirkdamas hostą su šia nuoroda, abu gausime po 50% sumos premojos pavidalu!!!!

Guest gamerx

(facepalm) Ilgai gyvuosit su Travianz? O lietuvinimas tiesiog puikus. "

Naujienos

[Danas]

Sveiki atvyke i Travial.lt 100speed servei! Startas 2013/06/02 15 valdanda"

3 klaidas radau naujienose, o kas kitur bus?

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Gerai manai.

Turėjau patirties su hostingas.in, buvau užsipirkęs VIP planą, 14 LT/mėn.

Pakibdavo per dieną apie 40 kartų po kokias 3-7min..

Atsargines kopijas kuria 6-8h, tuo tarpu kiti hostai per 5 min.

Dar keli kartai pasitaikė, tai kad duomenų bazės neišsaugo duomenų, ir tiesiog travianas error'us mėtyt pradeda .

• Teigiamai 1

Turėjau patirties su hostingas.in, buvau užsipirkęs VIP planą, 14 LT/mėn.

Pakibdavo per dieną apie 40 kartų po kokias 3-7min..

Atsargines kopijas kuria 6-8h, tuo tarpu kiti hostai per 5 min.

Dar keli kartai pasitaikė, tai kad duomenų bazės neišsaugo duomenų, ir tiesiog travianas error'us mėtyt pradeda .

Lygiai tas pats ir man buvo, kai dar su Frageris.eu turėjau, tai gailėjausi labai kad pirkau ir leidau pinigus;)

• Teigiamai 1

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Pats kai šūdas jei toks mandras savo failus pasidaryk ne iš kitų skolinkis

,,savo failus pasidaryk ne iš kitų skolinkis'' :funny: :funny: Daune :crazy: tu daune :crazy: , tai ko savo failus nesidarai? Tipo mandras kad iš V4 failų dabar versi?:D Kas iš to? Jie ne tavo tebus :DD Savininkai failų yra surašyti, ir aš net nesakau kad ten tie failai mano :DD Tiesiog iš tu failu aš daug ką pakeitęs. :lol:

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

,,savo failus pasidaryk ne iš kitų skolinkis'' :funny: :funny: Daune :crazy: tu daune :crazy: , tai ko savo failus nesidarai? Tipo mandras kad iš V4 failų dabar versi? :D Kas iš to? Jie ne tavo tebus :DD Savininkai failų yra surašyti, ir aš net nesakau kad ten tie failai mano :DD Tiesiog iš tu failu aš daug ką pakeitęs. :lol:

Gamerx pakeites o ne tu

subwoofer-animated.gif

Guest gamerx

Nesakyk, pagrindas visas yra mūsų E-Travi. Tu ką pakeitei pliusą, index paveikslėlius, užrašus iš E-Travi ir tiek, ir vis tiek dar visur nepateikęs... Na o šiaip nesakau pakeitęs esi nemažai,

Gamerx pakeites o ne tu

O tu eik n*. :)

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...