Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nesakyk, pagrindas visas yra mūsų E-Travi. Tu ką pakeitei pliusą, index paveikslėlius, užrašus iš E-Travi ir tiek, ir vis tiek dar visur nepateikęs... Na o šiaip nesakau pakeitęs esi nemažai

Šiaip daug ką esu pakeitęs, ir dar pakeisiu. ,,Statistikoje'' šone kur tos iconos yra ant TOP10 tai tik čia beliko, vertima pakeisiu į savo kai turėsiu laiko ir dar versiu nes vapše laiko nėra, mokslo metai baigiasi tai reikia pasistengt ir pan, vasara pradėsiu vėl dirbti, ir mano serveris visisškai skirsis nuo tavojo ;)

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Guest gamerx

Šiaip daug ką esu pakeitęs, ir dar pakeisiu. ,,Statistikoje'' šone kur tos iconos yra ant TOP10 tai tik čia beliko, vertima pakeisiu į savo kai turėsiu laiko ir dar versiu nes vapše laiko nėra, mokslo metai baigiasi tai reikia pasistengt ir pan, vasara pradėsiu vėl dirbti, ir mano serveris visisškai skirsis nuo tavojo ;)

Mokslai ir man, egzaminai neužilgo. Nemanyk, jei tu taip paliksi vis tiek skirsis nuo mūsų, nes mes daug ką žadam keist.. :)

Mokslai ir man, egzaminai neužilgo. Nemanyk, jei tu taip paliksi vis tiek skirsis nuo mūsų, nes mes daug ką žadam keist.. :)

Man Birželio 7 ir 13 egzaminai, ir po egzaminu tvarkysiu serverį, arba išvažiuosiu kur nors dirbti per vasarą ir tada išvis stovės serveris kaip stovėjęs.. ;D

BAIGIAM O.T Nes vien nuo mūsų pranešimu čia populiarios temos darosi ;D

• Teigiamai 1

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

• Parašė po 2 savaičių...
Guest gamerx

Kursiu ir as travian serva, tik galvoju is kur geriausia hosta pirkt? siulikit jus profai toi sriti, hostus domenus.. ;D

dėl hosto tai reik žiūrėt kokį varikliuką imsi, bet patarčiau pasiimt bent serveriai.lt universalus planą. O domėną imk ten kur tau geriau, aš turiu iš iv.lt

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4764 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...