Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ka daryt jai pc pradejo uzhluzhinet?+rep ir visi mano fl...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tai vat,ka daryt jai pc pradejo daznai uzluzinet,seniau budavo viskas norm,bet vat sy men pradejo pc kazko uzluzinet,galvojau virusai-perinstalinau pc,ir vistiek uzlusta,galvojau dulkes-issivaliau is pc tu visu smegenu dulkes rodos nuo visur-vistiek uzlusta,taigi kas galetu buti,dar galvoju ar negaletu uzlust del to kad hardas ykaista per smarkiai,bet kiek zn hardas ir turi buti gan karstas,dar pc pagreitinu del viso pikto su keliom pc greitinanciom programom-vistiek uzlusta,nu sakykit savo idejas kas gali buti...+rep ir visi mano fl jai suveiks jusu variantas,jai nk nezinai tai geriau nerasyk isvis...ai,dar biski apie tai,jai pvz ysijungiu koki tfa-paloshiu max 5-10min ir uzlusta,o jai nejungiu jokiu geimu neuzlusta...

Pamegink nuėmęs, išardęs ventiliatorių ne visai. Nuimk dangetlį jo centre..jis gali būti užklijuotas lipduku, visai jo nenuplėšk tik tiek kad galėtum nuimti. Ten atsidaręs truputį tepaliuko :) Ir veiks kaip bitutė.

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

nemanau kad tema apie ventiliatorius ;D...anyways,bandysiu kai neteingesiu savo vaizduske pakeist su biski silpnesne,ir ziuresiu ar cia vaizduskes problemos...

-- Papildyta --

Fsio,susitvarkiau,tereikejo nuvalyti dulkes nuo tos kompe dezutes kur watai yra,pvz pas mane 350w,o kas blogiausia kad ten ja tidaryti gan sunku...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...