Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šeip pritariu jūms,geriausias būvo NFS Underground 2,berods iš pradžiu duodavo kažkokia Mazda kiek prisimenu :D,o po to lenktyniaudavai ir už pinigus pirkdavai naujas car,va ten tai geras.

O dabar kas beliko is to u2? Sena istorija, bet vis dar populiarus tuningas bei masinos, pradzioi duodavo atsimenu 4 masinas, ir pasirinkti tik viena, tai Honda Civic ir Mazda.

Anyway cia buvo ju geriausias sukurtas zaidimas, ir daugelis zmoniu pasaulyje kurie man pritaria kuria ENB grafikos patobulinimus, bei masinas naujas kad paivairintu zaidima. Tad jis man nesenstantis zaidimas kuri siuo metu zaidziu :)

O dabar kas beliko is to u2? Sena istorija, bet vis dar populiarus tuningas bei masinos, pradzioi duodavo atsimenu 4 masinas, ir pasirinkti tik viena, tai Honda Civic ir Mazda.

Anyway cia buvo ju geriausias sukurtas zaidimas, ir daugelis zmoniu pasaulyje kurie man pritaria kuria ENB grafikos patobulinimus, bei masinas naujas kad paivairintu zaidima. Tad jis man nesenstantis zaidimas kuri siuo metu zaidziu :)

dabar žmonės nelabai mėgsta praeiti to pačio žaidimo istoriją 2 ir daugiau kartų , internete pilna modifikacijų , žaidimo pakeitimų , ant net naujų misijų ir t.t tereikia ieškoti.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4770 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...