Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

kažkokiame puslapyje kažkada mačiau Android skirtą programą, su kuria per laidą prisijungi prie mašinos kompiuterį ir gali pažiūrėti klaidas, dabar kai man reikia tos programos - niekaip negaliu rasti... Gal kas nors iš jūsų turit? Nes reikia prisijungti prie automobilio kompiuterio, pravalyti klaidas, jas pažiūrėti ir t.t. Bet kas kartą gainioti į servisą ir tuo labiau mokėti už tai pinigus nesinori... Jeigu kas iš jūsų naudojat tokią programą, tai gal galit trumpai paaiškinti kokio reikia laido ir ar programa nelabai apkrauna telefoną?

Beviltiškų komentarų galit net nerašyti, ačiū.

Angry, komentaras ne beviltiškas, beviltiškais aš vadinu tokius kaip ''nžn'' ar ''Googlei ieškok'' :).

Kad tokios programos mokamos tai puikiai suprantu, bet aš mačiau kažkur nemokamai, ar mobai.lt ar mobers.lt, bet dabar ten neberandu....

Žmonės kurie dirba servisuose tai su nešiojamais kompais naudojasi, mobilekais dar nemačiau..

Šventės baigtos..

Žmonės kurie dirba servisuose tai su nešiojamais kompais naudojasi, mobilekais dar nemačiau..

Nu tai ką padaryti, jeigu neturiu nešiojamo kompiuterio? Taigi sakau, mačiau aš tokią programą, jau ir dabar vieną radau, tik žiūriu visokius jos aprašymus, nes klausimas ar tai būtent tam, kam man reikia.. Su mobiliaku bet kada gali prieiti ir sutvarkyti.

Nu tai ką padaryti, jeigu neturiu nešiojamo kompiuterio? Taigi sakau, mačiau aš tokią programą, jau ir dabar vieną radau, tik žiūriu visokius jos aprašymus, nes klausimas ar tai būtent tam, kam man reikia.. Su mobiliaku bet kada gali prieiti ir sutvarkyti.

Bet kaip suprantu pas tave nesena mašina, kad tokios programos veikia. Jose pagrindas visas elektronika ir tai dar ne visose taip galima daryti.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Geriau su tokiais appsais net neprasidėk. Norint prisijungt prie mašinos kompiuterio, reikia pirkti atskirus kompiuterius su juose įrašyta atitinkama įranga. Jie kainuoja tikrai ne pigiai. Ir kaip tu prijungsi mobilų telefoną prie mašinos? Matei kokie mašinoj kištukai?

Paprastuose kompuose irgi programos yra. (Žinau nes tėvo draugas turi servisa)

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

(redaguota)

Paprastuose kompuose irgi programos yra. (Žinau nes tėvo draugas turi servisa)

Galbūt, bet kiek esu lankęsis servisuose, darant diagnostikas ir kišant nagus prie elektronikos, visad atsinešdavo tokį mažą aparatą, telpantį į delną ir viską darydavo su juo.

Redaguota , nario Žalgirietis
3113187470.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4400 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...