Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

852.jpg?noCache=1370168999

Skubios naujienos.

Steam box kol kas buvo laukiamiausia 2012-2013 metų konsolė kuri pralenkė, net ir Xbox One (Kuris turėjo būti pavadintas Xbox 720) ir net Playstation 4, bet korporacija Nvidia smogė didelį smūgį Steam.

Nvidia jau išleido Nvidia Shield žaidimų konsolės pre-order'į.

nvidia-shield.png

Steam'as turės dar daug paplušėti prie Steam box norint aplenkti nerealios grafikos monstrą.

• Teigiamai 1

YpIX4xG.jpg

We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $99.89.

Dafuq?

Tipo mano steam kainuoja 99.89 ar man dar trūksta 99,89 ? :DD

We require all registered users to have at least $100.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $99.89.

Dafuq?

Tipo mano steam kainuoja 99.89 ar man dar trūksta 99,89 ? :DD

Tavo acc tiek kainuoja. Biški čia patrolino tave :D Turėsi dar 11 centų rinkti :D

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Guest gamerx

Steameri, kokia vertė tavo Steam acc?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...