Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki draugai.

Štai jums 1 iš klausimų. Pirmasis teisingai jį atsakęs laimės 5% didesnį šansą prie Sleeping Dogs žaidimo konkurso. Klausimas būtų toks:

Kokiu varikliuku (Engine) buvo kuriamas šis žaidimas? (Sleeping Dogs)

Luminous ir Havok.

Turi tik vieną gyvenimą, tai mėgaukis juo.

D3NI

(redaguota)

Labai jūsų atsiprašau dėl to, kad parengiau tiek mažai Steam naujienų :(

Tiesiog buvo daug reikalų ir buvau labai užsiėmęs. Dabar esu laisvas iki antradienio :)

steamlogo41.png

Taigi pradėsime nuo Steam FREE WEEKEND!

Šį savaitgalį bus žaidžiami žaidimai dinozaurų tema.

Vienas iš jų tai Primal Carnage, o antrasis Dino Horde. Man pačiam šie žaidimai nėra labai žinomi, bet manau, kad jums jie patiks, nes jie turi tikrai daug veiksmo ir daug įtraukiančių scenų.

FRANCHISE IS BACK WITH WEEKEND MADNESS!

Ok, ok, pradėsime nuo lengvo dalyko.

Žaidimui FTL paskelbta 50% nuolaida. Tai smagus arcade žaidimas :) Jo kaina 4,99€ eurais.

Žaidimui DMC (Devil May Cry) paskelbta 40% nuolaida. Tai žiauriai geras žaidimas. Pats turiu DMC4. Jo kaina 23,99€ eurais.

O dabar silpnų nervų skaitytojams patariama neskaityti!

ŽAIDIMUI ALAN WAKE PASKELBTA 90% NUOLAIDAAAAAAAA!!!

JO KAINA 2,80€ EURAIS!

LIETUVOJE JIS KAINUOJA PO 99LT. NEPRALEISKITE SAVO PROGOS, NES ŠI AKCIJA AMŽINAI NESITĘS. header_292x136.jpg?t=1355942438

Kitos naujienos:

RPG ir MMO žaidimų mėgėjams buvo išleistas naujas Steam žaidimas kuris vadinasi Folk Tale. Man to žaidimo grafika nepasirodė pati geriausia, na tokia kaip ir World Of Warcraft ar Dota 2, bet paskaitęs Minimum system requirements radau tokį užrašą:

MEMORY: 4GB RAM.

Ir tada aš susimasčiau. Žaidimas užema 700MB HDD atminties, bet jam kažkodėl reikia 4GB RAM ._.

header_292x136.jpg?t=1369944518

Žaidimą galite įsigyti jau dabar už 16,99€ eurais.

Ačiū, kad skaitėte. Čia buvo Steam'eris arba kitaip tariant Osviks. Iki kito karto!

Redaguota , nario Steam'eris
  • Teigiamai 4

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Jeigu kas naudojate steamgifts.com yra labai didelė tikimybė laimėti Alan Wake žaidimą :)

Taip. Mačiau :) Gaila, kad steam wallet pinigų neturiu :)

EDIT:

Nu va. Leido prisijungt, nes accountas daug vertas. Turiu tik 28 points. Iš kur jų daugiau gauti?

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

(redaguota)

Kokius žaidimus turi?

Devil May Cry 4, Call Of Duty Modern Warfare 2, Call Of Duty Modern Warfare 3, Team Fortress 2 (su daug item'ų tai jų vertę irgi priskaičiuoja), Dota 2, Frontline Tactics, Counter Strike Global Offensive, Battle for Graxia, Champions Online ir ten MW3 Multiplayer ir MW2 multiplayer, bet čia jau skaitosi prie Call Of Duty Modern Warfare 2, Call Of Duty Modern Warfare 3.

Stojam sekantį? http://www.steamgift...fgPQo/alan-wake (Už 30PT)

Arba http://www.steamgift...-wake-franchise (Už 40PT) + Lietuvis niku Batareika sukūrė šį giveaway.

alan-wake.jpg

Visą šį savaitgalį aktyviai seksiu www.steamgifts.com ir bandysiu laimėti Alan Wake žaidimą, nes per dideles nuolaidas yra dideli šansai laimėti šį žaidimą. Daug kas daro šio žaidimo giveaway. Siūsiu jums adresus į šią temą su Alan Wake žaidimo giveaway. Sėkmės bandant laimėti!

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...