Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, man reikia tokios programos ar kaip ją pavadinti, kad galėčiau pilnai sulietuvinti pluginą.

Tarkim: Pas mane nėra to config.yml ir negaliu per ten sulietuvinti plugino su kokia programa atidaryti ir jį sulietuvinti?

Ačiū iš anksto.

• Teigiamai 1

Aš toks esu, ir ką? Šokdavau aukštai - krisdavau žemai, ir man poxuj būdavo dažnai!

Išmintis - ne dovana. Tai - bausmė. - Nes turi sugyventi su visais idiotais, supančiais tave.

Tu greičiau suvarysi įskiepį nei jį sulietuvinsi, nemokant Java pagrindų, net Eclipse JDK siųstis nepatartina, vis vien su ja tik šūdą sumalsi...

Dėkui, dabar stengsiuosi nelietuvinti kitais metais tik :)

• Teigiamai 1

Aš toks esu, ir ką? Šokdavau aukštai - krisdavau žemai, ir man poxuj būdavo dažnai!

Išmintis - ne dovana. Tai - bausmė. - Nes turi sugyventi su visais idiotais, supančiais tave.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4375 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...