Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi šis GM seniau priklausė LMRG.LT projektui,tačiau kažkas nulaužė ir iškrapštė GM,na bet kai pamačiau ir išbandžiau jį pastebėjau kad yra nelabai gražiai pamappinta,tad išmapinau bei perdariau darbų bazes.Įdėjau reikalingas sistemas,taip pat yra ir retų sistemų.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sistemos :

Yra sistema ''Admin lvl'' tai yra trys adminų leveliai :)

Yra permappinti mano rajonai (padėjo vienas scripteris dėl namų pirkimo)

Yra mašinos sistema,tai reiškia kad galėsite turėti dvi mašinas,tai yra - pirmos mašinos pirkimas bus vienoje vietoje o antros mašinos pirkimas bus kitoje.

Yra įdėti verslai.

Yra seimas,tad tai skaitomas kaip darbas,galėsite dirbti nors ir seime.

Buvo sutvarkyta GPS sistema nes pirmai streikavo :)

Yra įdėta tiuningavimo sistema. Ji yra padaryta kitoje vietoje

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GM darbai :

Policijos Departamentas

FBI

Ginklų Dyleriai

Medikai

Taxi pirma firma

Taxi antra firma

Armija

Shadows Mafija

Samdomi Žudikai

Unlimited Mafija

Apsauga

Narkotikų Dyleris

Mechanikas

Radijas

Fūristai

Taigi daug apie GM nebepamenu,bet žinau kad nėra nei per daug nei per mažai darbų. Savo šio gm edito dar niekad neplatinau. Na dabar pastebėjau kad kaip ir nedaug gaunu atlygio už retus,gerus GM,tad pamaniau kad reiktu man padaryti taip kad gaučiau kažką už tai.

Taigi kaip gauti šį GM?

Tesiog tereikia uždėti +REP ir parašyti kad tu uždėjai,tada kai patikrinsiu ir tada aš tau parašysiu siuntimosi linką, galit nemanyt kad aš apgaudinėsiu,nesu toks vaikas kad elgčiausi taip.

FOTO negalėjau įkelti nes SAMP tvarkausi,pradėjo nebeveikti , bet greitu metu turėtu būti FOTO :)

Redaguota , nario T3XN

Sveiki,taigi šis GM seniau priklausė LMRG.LT projektui,tačiau kažkas nulaužė ir iškrapštė GM,na bet kai pamačiau ir išbandžiau jį pastebėjau kad yra nelabai gražiai pamappinta,tad išmapinau bei perdariau darbų bazes.Įdėjau reikalingas sistemas,taip pat yra ir retų sistemų.

Sistemos :

Yra sistema ''Admin lvl'' tai yra trys adminų leveliai :)

Yra permappinti mano rajonai (padėjo vienas scripteris dėl namų pirkimo)

Yra mašinos sistema,tai reiškia kad galėsite turėti dvi mašinas,tai yra - pirmos mašinos pirkimas bus vienoje vietoje o antros mašinos pirkimas bus kitoje.

Yra įdėti verslai.

Yra seimas,tad tai skaitomas kaip darbas,galėsite dirbti nors ir seime.

Buvo sutvarkyta GPS sistema nes pirmai streikavo :)

Yra įdėta tiuningavimo sistema. Ji yra padaryta kitoje vietoje

GM darbai :

Policijos Departamentas

FBI

Ginklų Dyleriai

Medikai

Taxi pirma firma

Taxi antra firma

Armija

Shadows Mafija

Samdomi Žudikai

Unlimited Mafija

Apsauga

Narkotikų Dyleris

Mechanikas

Radijas

Fūristai

Taigi daug apie GM nebepamenu,bet žinau kad nėra nei per daug nei per mažai darbų. Savo šio gm edito dar niekad neplatinau. Na dabar pastebėjau kad kaip ir nedaug gaunu atlygio už retus,gerus GM,tad pamaniau kad reiktu man padaryti taip kad gaučiau kažką už tai.

Taigi kaip gauti šį GM?

Tesiog tereikia uždėti +REP ir parašyti kad tu uždėjai,tada kai patikrinsiu ir tada aš tau parašysiu siuntimosi linką, galit nemanyt kad aš apgaudinėsiu,nesu toks vaikas kad elgčiausi taip.

FOTO negalėjau įkelti nes SAMP tvarkausi,pradėjo nebeveikti , bet greitu metu turėtu būti FOTO :)

kelinta karta sis gm jau platinamas??? beje visada aprasimas taspats...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4384 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...