Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Real-Life.lt - Naujas Gyvenimas Los Santos


Efkins

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

cef6cb41e68adeb048de07d4ca8ef1a1878.png

Vėl manote, kad šis serveris eilinis lietuvių išmislas? Deja, Jūs esate neteisūs. šis serveris net nepanašus į kitus lietuviškos gamybos SA:MP serverius, tad neapsigaukite. Serveris ypatingas tuo, jog visas veiksmas vyksta Los Santos mieste. Taip, tai tas pats miestas kuriame atsirandame, vos pradėję žaisti GTA SA. šiame mieste viskas prasidėjo.

Na, bet negrimzkime praeitin ir eikime tolyn! Papasakosiu Jums apie įdomiausias Real-Life serverio sistemas ir ypatybes. Mūsų serveryje viskas realistiškiau ir tikrai panašiau į tikrą gyvenimą negu kituose Jūsų žinomuose serveriuose. Pinigus gali užsidirbti dirbdamas darbus, kurie labai panašūs į tikrovės. Taip pat jų gali gauti dalyvaujant sugebėjimų reikalaujančiuose eventuose bei dalyvaujant loterijoje.

1a870e7bdb8b8518ac60a6133d70ded9596.PNG

Tad prisijungęs į mūsų serverio žaidėjų gretas sunkiai dirbdamas tikrai netapsi vargeta. Taip pat šiame serveryje gyvuoja ypač ištobulinta gaujų sistema. Gali nebijoti, jog vos prisijungus Tave iškart nužudys gaujų nariai! Kol įgausi patirties ir pilnai susipažinsi su šiuo serveriu tavęs niekas negalės nužudyti. Tai trunka kol įgauni 500 XP patirties.

samp030t.png

Gaujos kruopščiai atrenkamos ir jų yra labai ribotas skaičius. Gaujose renkasi tik rimti žaidėjai turintys tikslą ir savo siekius. Gaujos susitelkusios rytinėje Los Santos dalyje. Jos užsiima nelegalia veikla, žudymu, todėl linkėčiau nesimaišyti jų kelyje ir neužklysti į jų rajoną. Na, bet jei Jums patinka toks žaidimo būdas visada galėsite prisijungti prie jų.

fbea5231e183d09e92ffd4d059ca143d204.png

Namų sistema. Esu tikras Jūs esate apie ją girdėję, tačiau šiame serveryje ši sistema kitokia ir leidžia užsidirbti pinigų. Namai skirti ne tik juose gyventi, bet ir auginti žolę, kurią vėliau galėsite parduoti. Žolės augimu reikia nuolat rūpintis, stebėti jos drėgmės lygį bei progresą.

Taip pat nenusivilsite savininkų požiūriu į tvarką serveryje, nes administratoriaus pareigos čia nėra pardavinėjamos ir jas reikia užsitarnauti. Kas gali tapti administratoriais, o kas - ne, sprendžia žaidėjai ir patys savininkai, tad tvarka serveryje vyrauja nuolat ir niekada nebūna jokių kvailysčių iš administratorių pusės.

Taigi supažindinau Jus su serveriu ir jeigu nuspręsite apsilankyti Naujame Gyvenime Los Santos linkiu Jums kuo geriausio

žaidimo ir laiko praleidimo.

P.S. Vos užsiregistravę serveryje Jūs privalėsite išklausyti apmokymus ir taip sužinosite dar daugiau apie šį serverį.

Real-Life.LT serverio traileris (Like!)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu jau buvai išmestas iš maperio pareigų, tai nereikia jau šmeišti pačio serverio, jis yra puikus, bet ne visi ta supranta ;)

Man nusispjaut ant tu pareigu esu žaidęs gal koki 1 mėn tai viska žinau,skriptas eilinis grp dar baisiau už lmg pagal sistemas taip sakant.

Jau geriau ringtis lsgyvenimas.lt ten nors kekvienas nekelia savę aukštai ir nevaidina,beto gražus map darbai sistemos ir panašiai va ten tai tikrai geras serveris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2717 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...