Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi šiandien pagalvojau jog reikėtu forume skilties Programavimo pamokos.

Šioje skiltije būtų dedamos pamokos įvairos PHP,C++ ir panašiai.

Na šita skiltis naudinga tuom jog manau nemažai yra kurie nori pradėt ir mokintis programuot.

Na dabar visos pamokos dedamos į Žaidimu kurimas,tad manau jog būtų sukurti atskira skilti pamokoms,diskusijoms apie programavima,pamokas ir panašiai.

Žinau kad šį įdėja gal ir nebus įgyvendinta bet noriu sužinoti jūsų nuomonė apie mano pasiūlyma.

Redaguota , nario .Aleksas.
  • Teigiamai 3

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Na aš toki pasiūlyma siūlau, nes daugeliui kurie norisi mokintis tiek html, tiek tuos php,c++ ir kitų, ieško pamoku,o surast pamokas tai užema laiko.

Tad na jei visgi sukurtu šia skilti Dominus tai manau atsirastu didesniu diskusiju apie programavima nes jei moki programuot tai ateiti bus lengviau pavizdžiui jei profesija kokia renkiesi su programavimu ar tai žaidimu kurimas ir panašiai tiesiog tos php ir kitos programavimo kalbos bus svarbios,tad čia naudos būtų išties nes pavizdžiui pagal php programavimo kalba galima įvairius dalykus sukurti,pvizdžiui svetainėms VVP,žaidimu kurimas ,na čia pasakot ir pasakot,tiesiog php ir kitas programavimo kalbas galima pritaikyt daug kur, o ateityje tai pravers jei kas domėsis su programavimu.

Redaguota , nario .Aleksas.
  • Teigiamai 2

76561198155908169.png

Programavimas - žaidimų kurimas

Žaidimai - Aprašymai, video ir pnš.

Tai yra dideli 2 skirtingi dalykai, nes programavimas turi atskiras šakas (nebent tu manai, kad tai tik žaidimams kurti). Aš matau, žaidimų forumą. O tam yra gi "Apie viską" ir kitos skiltys kur gali patalpinti tą savo programavima ir pnš. Aurimas ir tai jūsų norų sukūrė Tinklapio kūrimas forumą, kas yra visiškai ne prie ko, tad ten ir rašykit tas savo pamokas, nes tai ir yra susije. Bet jeigu Aurimas pagalvos, kad jūs ten labai neverktumėt ir rėktumėt "UŽ, BET AURIMAS NEPADARYS" galbūt sukurs sub-forumą. Manau, būtent, todėl ir nekuria, nes tokiem verksniam ir aš nekuričau.

Išmeskit PC, eikit į lauką. GL!

Programavimas - žaidimų kurimas

Žaidimai - Aprašymai, video ir pnš.

Tai yra dideli 2 skirtingi dalykai, nes programavimas turi atskiras šakas (nebent tu manai, kad tai tik žaidimams kurti). Aš matau, žaidimų forumą. O tam yra gi "Apie viską" ir kitos skiltys kur gali patalpinti tą savo programavima ir pnš. Aurimas ir tai jūsų norų sukūrė Tinklapio kūrimas forumą, kas yra visiškai ne prie ko, tad ten ir rašykit tas savo pamokas, nes tai ir yra susije. Bet jeigu Aurimas pagalvos, kad jūs ten labai neverktumėt ir rėktumėt "UŽ, BET AURIMAS NEPADARYS" galbūt sukurs sub-forumą. Manau, būtent, todėl ir nekuria, nes tokiem verksniam ir aš nekuričau.

Išmeskit PC, eikit į lauką. GL!

Na gerai bet tie kas užsiema programavimu pavizdžiui norėtu dėti pamokas,o dabar deda visur po visas skiltis tai irgi nesamonė gaunas.

Na čia manau butu patogiau nes pavizdžiui ten apie viska skiltis nelabai kas žiūri o tiems kas domisi tuo ka turiu omeni tai nueitu į skilti ar ta subforuma ir ieškotu ir nereikėtu klaidžiot.

76561198155908169.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4758 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...