Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Norėčiau jūsų pagalbos ir pasiūlytumėte man veiksmo žaidimų ant PC. Jau gal kokią savaitę nuobodžiauju ir grajinu savo senus žaidimus kaip Modern Warfare 3 ir kitą. Taigi laukiu žaidimų, aišku nepagailėsiu ir +REP.

• Teigiamai 1

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

(redaguota)

Nesu "grynas" lietuvis, mėgstu COD, Battlefield dalis. Dėl to WarFace tai jau geriau palauksiu kol išleis pilną angliška versiją, nes dabar tik closed beta, nes rusų tikrai nežaisiu, ir beto tas kur closed beta, geresnės grafikos ir daug naujo yra. O tas rusiškas seniena taip sakant . Kiekvienas turi savo nuomonė taigi keep calm . T3XO, tau +REP duodu, už žaidimus, bet iš visų žaidimų tik Planet Side 2 siunčiuosi .

Redaguota , nario Fruktas.
  • Teigiamai 1

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

(redaguota)

http://steamcommunity.com/id/T3xo mano steam ID

Dar APB:reloaded geras.

Planetside2 reikia galingo pc.

O tu legaliai žaidi?

Man tai net neišeina but piratų kai utorrente 20kb/s siunčia.

Tai tenka pirkt žaidimus ir žaist per steama.

Mobilusis internetas :D...

Redaguota , nario T3XO

Naujasis SA-MP Projektas SOUTHSTORY.LT

www.southstory.lt

ts.southstory.lt

samp.southstory.lt

• Parašė po 2 savaičių...

Metro Last litgh da turok serious sam 3 nevewinter ismegink gal kurio nelosei

Metro: Last Light labai norėčiau išbandyt bet mano "medinukas" jo nepavelka .
  • Teigiamai 1

Assasin Creed'a 3 , ar bf 3, hitman absoliution.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Just Cause 2

Just Cause

Battlefield bet kokia dalis

Call of Duty bet kokia dalis

S.T.A.L.K.E.R. bet kokia dalis

GTA San Andreas

GTA IV

ArmA II + DayZ mod

Prototype

Prototype 2

Warface

Crysis bet kokia dalis

Juiced 2

Need for Speed bet kokia dalis

Assassin's Creed (jeigu žaisi, siūlau nuo pirmos iki paskutinės dalies eiti iš eilės, nes asmeniškai man tai žaidimas su geriausia istorija ir siužetu, tai tam kad viską suprasti reikia peredinėti nuo pirmos iki paskutinės dalies).

Hitman Blood Money

Hitman Absolution

Stronghold Crusader

APB: All points bulletin

Team Fortress 2

Counter Strike: Source

Counter Strike: Global offensive

Garry's Mod 13

Mafia 2

Euro Truck Simulator

Euro Truck Simulator 2 (girdėjau kad yra Multiplayer mod'as)

Far Cry 2

Far Cry 3

Nu daugiau nežinau ką čia dar pasiūlyt... :D

• Parašė po 2 savaičių...

http://steamcommunity.com/id/T3xo mano steam ID

Dar APB:reloaded geras.

Planetside2 reikia galingo pc.

O tu legaliai žaidi?

Man tai net neišeina but piratų kai utorrente 20kb/s siunčia.

Tai tenka pirkt žaidimus ir žaist per steama.

Mobilusis internetas :D...

MW3 legalus, o daugiau kiti žaidimai piratiniai.
  • Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4767 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...