Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Hey my fucking girls. Sakot ne mano kodas ? :) Ane? Pirma isitikink tuo. Gerai, gal paimtas Bg is kito dizaino ir kas cia tokio? :) Tokie iconai yra www.psdho.me svetaineje.

Ou ou ou dar, dėl kodo. Ką žmogutis, sakai ne mano kodas? :) Taigi va tau nuotraukytė, maža dalys SanCio.eu dizaino kodo :)

67adf72fc867c0844c031700318b30cc54.png

Vop :) You failed, baby :) Heh. Vaikėlis. Dar kas nors pastums, vėl ragus aplaužysiu. Neužpiso smeižti čia manęs, vien dėl to kad esat nevykėliai? :)

Index.php faila visi moka paisdaryt ir atsidaryt su np ++

Index.php faila visi moka paisdaryt ir atsidaryt su np ++

Heh dar vienas vaikas kuris sako kad kodas ne mano :) Na, rask man panašu kodą į mano. Nupirksiu medalį šokoladinį. Neužpiso čia jums nesamonės skleist ? Aš nesuprantu, ko jus lietuviai taip bandote visus kas atidarę studiją iškart sužlugdyt, vistiek neeis manęs sužlugdyt :P

(redaguota)

Heh dar vienas vaikas kuris sako kad kodas ne mano :) Na, rask man panašu kodą į mano. Nupirksiu medalį šokoladinį. Neužpiso čia jums nesamonės skleist ? Aš nesuprantu, ko jus lietuviai taip bandote visus kas atidarę studiją iškart sužlugdyt, vistiek neeis manęs sužlugdyt :P

Vaikas, vyresnius vadina vaikais normaliai nuu. :D

Redaguota , nario liutas96
(redaguota)

Žmogau derint spalvas išmok su savo navigacija apačioje, o ką kalbėt apie kodavimo ripinimą. 10 metų vaiką kol kas matau tik OFF, kuris free postina. ;)

Heh. Mano dizaine viskas yra gerai :) Nei vienos klaidos ten nėra. Derint spalvas? :D Ten viskas prederinta yra. Kodavimo ripinimą, oh cool story bro. Aš jau ir riperis tapau. Oxuenas. Visas SanCio.eu kodas rašytas nuo 0. + Dizaine tik vienas failiukas t.y index.php viskas jame sudedą. Navigacija veikia su PHP pagalbą, tai kad nemanau kad internete rasi toki patį kodą :) Užpisot čia verkt kad kodas nemano, nieko nežinot tai ir tylėkit, Lietuviai tik mokat smežti žmonius iš oro... Lietuva yra Lietuva...

Redaguota , nario sancio
(redaguota)

Heh. Mano dizaine viskas yra gerai :) Nei vienos klaidos ten nėra. Derint spalvas? :D Ten viskas prederinta yra. Kodavimo ripinimą, oh cool story bro. Aš jau ir riperis tapau. Oxuenas. Visas SanCio.eu kodas rašytas nuo 0. + Dizaine tik vienas failiukas t.y index.php viskas jame sudedą. Navigacija veikia su PHP pagalbą, tai kad nemanau kad internete rasi toki patį kodą :) Užpisot čia verkt kad kodas nemano, nieko nežinot tai ir tylėkit, Lietuviai tik mokat smežti žmonius iš oro... Lietuva yra Lietuva...

Jeigu nesugebi kritikos priimt, tai iš vis geriau nieko nerašyk. Galvoji esi tobulas? Nejuokink..

Redaguota , nario liutas96

Neesu tobulas. Čia tu vadini kritiką? :DDDD Kai pradėda smeižt kad nuripinau kodą ir dizainą. Čia kritiką? Tu daužtas turbut jei nežinai kaip atrodo kritiką...

:DDDD Jau ble atmaz koki šovei, belenkoks fainas esi, kur sakiau, kad aš kritikas, pradžioje pažiūrėk kiek tau žmonių rašė, kad šūdas, tas tavo dizainas, o tu vis tiek savo pats įrodinėji ,sėkmės tuomet tau gyvenime.

:DDDD Jau ble atmaz koki šovei, belenkoks fainas esi, kur sakiau, kad aš kritikas, pradžioje pažiūrėk kiek tau žmonių rašė, kad šūdas, tas tavo dizainas, o tu vis tiek savo pats įrodinėji ,sėkmės tuomet tau gyvenime.

Sake nešūdas dizainas, o sake kad nuripintas dizainas. Bet jus tikrai lopai. Moderiai rakinti temą, nes užpiso dūhai labancai iš oro smeižti ir pradėti rėkaut kad riperis esu. Kūrva kūrva, kaip tokius žmonius pasaulis nėšą.

• Neigiamai 1

Nepatinka Lietuva? Von *Myliu SuperGames.lt* iš čia. Tokių ruselių, kurie dedasi viską platintą ir bando įrodinėti kitaip mums tikrai nereikia :)

• Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4804 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...