Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Need For Speed: Undercover?


EdckA`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

[youtubecom]http://www.youtube.com/watch?v=6UWIO3-Udcg[/youtubecom]

Internete pasirodė pristatomasis filmukas, kuris reklamuoja http://www.whichroadtotake.com, pastarojoje svetainėje terasime kitą filmuką, o pastarasis nepalieka jokių didesnių užuomenų…

kotaku.com spėja, kad tai Need For Speed: Undercover traileris. Kodėl?

1. Filmuke vaidina Christina Milian, kuri yra naujosios NFS dalies modelis.

2. Pačioje svetainėje vyksta kažkoks tardymas, kuris kaip ir siejas su pavadinimu Undercover.

Kaip yra iš tikro, tikriausiai sužinosime labai greitai. Gal tik prastas filmas, gal naujas racing žaidimas, o gal ir Need For Speed: Undercover filmukas? :)

ATNAUJINTA!

Bendrovė „Electronic Arts“ anonsavo naują „Need For Speed“ serijos žaidimą, kuris vadinsis „Undercover“. Tai padarė EA vadovas Johnas Riccitiallo susitikime su investuotojais.

„Pernai metais buvau nusivylęs paskutiniu NFS projektu „Pro Street“. Nors žaidimas ir buvo sukurtas tvarkingai, tačiau jis neturėjo to, ką privalo turėti tikras NFS produktas. Su naujuoju „Undercover“ šią klaidą ištaisysime.“

Nors detalių apie naująjį EA projektą kol kas žinoma nedaug, J. Riccitiello mįslingai kalbėjo apie stiprią misijų struktūrą bei tai, kad žaidimas iš dalies kuriamas pagal 2002-ųjų metų filmą su Jasonu Stathamu „Transporter“. Ką bendro turės vidutinio lygio kino projektas su naujuoju žaidimu, tiksliai EA vadovas nepasakė.

Anot jo, šiuo metu EA Vankuverio studija pluša visu pajėgumu. „Jie turi labai griežtą grafiką, studijoje vaikinai pasikeisdami dirba 24 val. per parą, norime šį projektą baigti kuo greičiau“, - sakė J. Riccitiello, kol kas nepateikęs tikslios „Need For Speed: Undercover“ pasirodymo datos.

Naujasis NFS kuriamas beveik visoms naujosios kartos konsolėms, o taip pat ir AK platformai.

Šaltinis: http://www.google.lt | http://www.balsas.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5743 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...