Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Heh, jei MP režima padarys kad veiktu tik nupirkųs žaidimą, tada tikrai daug žmonių pirks, ir daug daugiau bus pirkėjų. Nes nemanau kad consolės tokios populiarios. Jų turi maža dalį žmonių. Pavydžiui aš turiu xbox bet aš į šiukšliudežė išmesiu, nes nahuj nereikalingas :D Kai turiu 4kompus, vienas iš kuriu monsta su intel i7 8GB ram 3GB vaizduške.

Tau taip atrodo, kad mažai konsolių. Lietuva tėra labai maža šalis, o mūsų "gameriai" labai nusistatę prieš konsoles ir sėdi prie PC, nes čia gali viską for free parsipūsti. Užsienyje kitoks požiūris, konsolių yra labai daug. Pas juos maždaug taip: Kompiuteris - internetui, bendravimui, darbui; Konsolės - žaidimams. O dėl mažos šalies rinkos niekas nieko juk nekeis. :)

Tau taip atrodo, kad mažai konsolių. Lietuva tėra labai maža šalis, o mūsų "gameriai" labai nusistatę prieš konsoles ir sėdi prie PC, nes čia gali viską for free parsipūsti. Užsienyje kitoks požiūris, konsolių yra labai daug. Pas juos maždaug taip: Kompiuteris - internetui, bendravimui, darbui; Konsolės - žaidimams. O dėl mažos šalies rinkos niekas nieko juk nekeis. :)

Pas mus mažai tikrų gamerių (beje kai kurie PC skiriami prie gamingui), aš maždaug 2012 metų vasaros gale supratau, kad nemokamai negausi žaidimo, žaidimas dažniausiai pagrinde būna MultiPlayer rėžimas. Todėl aš dabar nepagailiu pinigų geram žaidimui :). Šiuo metu neturiu nė vieno nelegalaus žaidimo įsirašęs į savo kompiuterį :).

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Na čia jei diskutuojat apie platformas tai tikiu jog gali neišleisti ant PC platformos šio žaidimo.

Nes prisiminkim kas su GTA IV būvo.

Rockstar Games išleido tai pat ant Konsoliu ir nežadėjo leisti ant PC bet pamatė kad PC vartotojai nori žaidimo ant PC ,tai Rockstar Games perleido tam tikrai žmoniu grupeliai nuportint žaidima,ir tai labai blogai nes nuportintas GTA IV yra blogas,neatsimenu dėl ko bet nuportintas žaidimas būvo blogai.

Tai nemanau kad Rockstar Games darytu ta pačia klaida du kartu,tai arba išleis ant PC arba paliks ant konsoliu ir viskas.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Na čia jei diskutuojat apie platformas tai tikiu jog gali neišleisti ant PC platformos šio žaidimo.

Nes prisiminkim kas su GTA IV būvo.

Rockstar Games išleido tai pat ant Konsoliu ir nežadėjo leisti ant PC bet pamatė kad PC vartotojai nori žaidimo ant PC ,tai Rockstar Games perleido tam tikrai žmoniu grupeliai nuportint žaidima,ir tai labai blogai nes nuportintas GTA IV yra blogas,neatsimenu dėl ko bet nuportintas žaidimas būvo blogai.

Tai nemanau kad Rockstar Games darytu ta pačia klaida du kartu,tai arba išleis ant PC arba paliks ant konsoliu ir viskas.

Nuportintas blogai, nes portino ne Rockstaras, o kažkokia kita grupė, kuriai buvo perleistas IV portinimas. Bent jau tiek girdėjęs aš.

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4774 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...