Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki iš jūsų turbūt dauguma žaidžia krepšinį todęl noriu paklausti vieno dalyko.

Galbūt kas nors iš jūsų yra dare vertikalaus šuolio programa (Air Alert 3).Aš asmeniškai noriu ja daryti bet dar nelabai suprantu kaip reikia viska pradėti ir kaip viskas vyksta savaitės bėgyje.

Žodžiu jai kas yra dare ir gali paaiškinti apie Vertikalaus šuolio prgorama (Air Alert 3) tai parašykit man į PM arba skype : vaidas6663

Esu girdėjas apie šia programa tik tiek kad maždaug 20cm daugiau pašoki kaip padarai visa programa.Žinau kad yra gerų atsiliepimu ir nelabai gerų tipo skauda kelius po šitos programos ir panašiai...Bet aš manau ši programa yra vertinga ir veiksminga ypač tiems kurie dažnai žaidžia krepšinį ir jau 15 arba 14 būdami nori įdėti į krepšį.

Taiva žinantiems apie šia programa ir galintiems padėti žodžiu kaip viskas vyksta rašykite i PM arba skype : vaidas6663

Jaigu neiko nežinote apie tai tuomet nefreepostinkite ir tiesiog ignoruokite mano sukurta tema...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4427 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...