Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

TRUE-LIFE.lt Modifikacija (San Fierro + Houselandas)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kam tos nuotraukos? Avigalvis Arijus SFR moda Ancezo biski paeditino, ir cia sustrekas ane? Hamasekas esi, urode

http://www.gta-onlin...-sabalys.15803/

Nepatingėjau ir numečiau linką gali pasižiūrėt į savo šleivą snukį :)

Minusuoji ir dar kartą įrodai, kad esi visiškas idiotas, nes tu apsoliučiai nieko nemoki ir niekada nemokėjai, dediesi kažkuo kuo nesi. Tavo projekto startas penktadienį, tad tikrai ateisiu pažiūrėt ir pasijuokti iš tavęs "skripteri"

Redaguota , nario Arijus95

Ankščiau jis buvo pas mane komandoj, jei turėdavo darbo kuri reikia padaryti, kelis kartus yra atsakęs taip:

Mano mama serga kruties vėžiu.. Noriu pabūti su ja kol neišvažiavo i sanatorija..

Tokių prikolu nesu dar mates .. Kad prikištu savo mamą, ir tokias pievas kalbėtu!

- Parašyta vitalijaus gta-online.lt, tai ką gali pasakyt apie tokį išsigimelį?

Sako man 17 metų, aš mėgstamas tarp merginų
clear.png
D

Nu jo kaip sako: „Išlindo yla iš maišo...“

Paleidau aš jam tą rng.lt modą bet tai kažkodėl neatsiunčia tų sušiktų 25LT....

Su SanCio patikrinom kai ką: Neatrašo jis man, paprašiau kad SanCio parašytų, atrašė jam
clear.png
P**t sako užsiėmęs...

Ale kokių Lietuvoje žmonių yra
clear.png

- ištraukiau iš gta-online.lt . Taip, kad su šitu daunu neturėkite reikalų.

Esu programuotojas/koduotojas. Esu žinomas kaip paWno pravarde,šiaip buvęs RNG.lt projekto koduotojas/savininkas.

Ieškau projekto kuriame galėčiau atstovauti savo pareigas,apie tai viršuje. Programuoju bene 3 metai,šiaip apie du metus mokausi pawno kalbos, c++ | pascal kalbos truputi mažiau mokinausi,nėra labai jau ji man reikalinga,kiek moku,tiek užtenka.

Šiaip jei plačiau,esu žinomas programuotojas nuo senųjų LRG.lt laikų,dirbau kartu su Nostėsi bei Dog'u. Paskutiniu metu pagal užsakymus dirbu Klaustukui ( skype:klaustukaszn ) LRG.lt dabartinis savininkas.

Man yra 17 metų,vilnietis. Mano vardas Lukas,Lietuvis esu jei galima pasigirti. clear.png

Projekte atiduočiau visas žinias,visus gebėjimus programavime,daryčiau kasdieninius atnaujinimus,kaip pastebėjau naudoji kolkas tomėjaus kurtą modifikaciją simple'life,tiesa?

Na jei apgalvojai atrašyk ką pagalvojai,ar sudominau,ar ieškai žmogaus kuris padėtų tvarkytis projekte.

P.s dėl darbo kartu jei tai įvyktų tai duočiau adresą,Vardą Pavardę,kontaktus bei paso kopiją dėl rezervo tau,manau tai iš manos pusės yra gerai.

- Taip jis prašėsi į mano seną projektą RPG-LIFE.net

ŽMONĖS, BUKITE ATSARGŪS IR NEPRIMINĖKIT NIEKO IŠ ŠITO Luko Sabalio, jis nieko nemoka ir nemokėjo. Tik apgaus ir jokių paslaugų neatgausite. :)

Esu programuotojas/koduotojas. Esu žinomas kaip paWno pravarde,šiaip buvęs RNG.lt projekto koduotojas/savininkas.

Ieškau projekto kuriame galėčiau atstovauti savo pareigas,apie tai viršuje. Programuoju bene 3 metai,šiaip apie du metus mokausi pawno kalbos, c++ | pascal kalbos truputi mažiau mokinausi,nėra labai jau ji man reikalinga,kiek moku,tiek užtenka.

Šiaip jei plačiau,esu žinomas programuotojas nuo senųjų LRG.lt laikų,dirbau kartu su Nostėsi bei Dog'u. Paskutiniu metu pagal užsakymus dirbu Klaustukui ( skype:klaustukaszn ) LRG.lt dabartinis savininkas.

Man yra 17 metų,vilnietis. Mano vardas Lukas,Lietuvis esu jei galima pasigirti. clear.png

Projekte atiduočiau visas žinias,visus gebėjimus programavime,daryčiau kasdieninius atnaujinimus,kaip pastebėjau naudoji kolkas tomėjaus kurtą modifikaciją simple'life,tiesa?

Na jei apgalvojai atrašyk ką pagalvojai,ar sudominau,ar ieškai žmogaus kuris padėtų tvarkytis projekte.

P.s dėl darbo kartu jei tai įvyktų tai duočiau adresą,Vardą Pavardę,kontaktus bei paso kopiją dėl rezervo tau,manau tai iš manos pusės yra gerai.

- Taip jis prašėsi į mano seną projektą RPG-LIFE.net

ŽMONĖS, BUKITE ATSARGŪS IR NEPRIMINĖKIT NIEKO IŠ ŠITO Luko Sabalio, jis nieko nemoka ir nemokėjo. Tik apgaus ir jokių paslaugų neatgausite. :)

Bet tai kai tu lochas. :D :D :D Kad kazkas chatus pakeite, tai kiekvienas *Myliu SuperGames.lt* tai gali padaryti kaip tu :)

Padlos vaikis esi, ir niekada geresniu netapsi, SFR modo editintojau tu, houselandas ble :D

*Myliu SuperGames.lt* *Plaunu butelius* esi, pats ble vaikus apsukineji, ir cia dar huine stradal, lohas

Bet tai kai tu lochas. :D :D :D Kad kazkas chatus pakeite, tai kiekvienas *Myliu SuperGames.lt* tai gali padaryti kaip tu :)

Padlos vaikis esi, ir niekada geresniu netapsi, SFR modo editintojau tu, houselandas ble :D

*Myliu SuperGames.lt* *Plaunu butelius* esi, pats ble vaikus apsukineji, ir cia dar huine stradal, lohas

Tu stobal debilas esi. Lenkas su savo idiotišku žodynu - hamasekas ir tt. Pūsk kūrva į fermas toliau dirbt UK, nes ant elektros neturėsi. Ir vapšie obuolį, aš bent kažką darau, o tu ką? Unikalume, tu vapšie nieko gyvenime nesi padaręs, nes apsoliučiai nieko nemoki.

http://www.gta-onlin...-sabalys.15803/ - Tau visi keičia? Tu pažiūrėk viso gta-online.lt komentarus apie tave, idiote. Savo šleivą snukį gali dar kartą peržvelgt, pagaučiau tai taip perpisčiau aš tave mažas išsigimeli, kad nepaeitai ir už laidų daugiau neaxujielintai. Jei nieko nemoki, tai taip ir sakyk, kad nieko nemoki. O aš parašęs šūdo gabale, kad čia SFR editas. Idiotas tu, ne žmogus.

DAR KARTĄ KARTOJU PASISKAITYKITE KAS TURITE SU JUO REIKALŲ -

http://www.gta-onlin...-sabalys.15803/

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...