Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Parduodu Steam Giftus :

header_586x192.jpg

1. Counter Strike Source + Garrys Mod Bundle kaina 28 lt

header_586x192.jpg

2. Counter Strike Complete I gifta ieina 4 zaidimai ( Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Global Offensive, Counter-Strike: Source) kaina 40 lt

header.jpg

3 Counter Strike 1.6 + Condition zero kaina 15 lt

CS.jpg

4. Counter Strike Source kaina 20 lt

header.jpg

5. Left 4 dead 2 - kaina 25 lt

killingbundle.jpg

6. Killing Floor Complete Packas - kaina 30 lt

600full-garrys-mod-screenshot.jpg

7. Garrys Mod - kaina 20 lt

counter-strike-global-off_5eb64.jpg

8. Counter-Strike: Global Offensive kaina 30 lt

tumblr_m1oh45ZrKP1qhxgh0.jpg

10. Borderlands: Game of the Year kaina 25 lt

dead-island-goty-steam-ke_d553e.jpg

11. Dead Island: Game of the Year Edition kaina 35 lt

Upgreidas Team Fortress 2 is Free to Play i Premium - kaina 20 lt Banku

Apmokėjimo būdai dabar tinka ir papildimu taipogi banku ir smsu detaliau viskas į skype

Tai pat parduodu leagueoflegends accountu weste 30lvl ir easte. Ką tai sudomins viskas į skype ir dar parduodu vieną minecraft giftą.

rasau viska cia : https://www.cert.lt/index.html

pagal ip adresa suras tave ir sumoket turesi 2x daugiau arba teismas. rinkis pats.

Man atrodo, pirma tau reikėtų įstatymus perskaityti ir netgi taisykles pačiame cert, teisėjau tu. Nieko jam nebus, gali sėkmingai toliau scaminti ir netgi juokinga, jog jam numinusuos 20litų. Tu daugiau už tuos savo teismelius sumokėsi, advokatus negu gausi.

Šitas juokdarys ka jis čia daro sako aš išsiunčiau smsą rodo kamera išvis nieko nesimato aš nieko apsoliučiai negavau sukeitė raides va aš kur gyvenu london watford 22 dabar tegul mane suranda juokingas esi. Tu mano reputacijos neterši. Pats sau prieštarauji parašiai kad saskaitoj turi devinioliką litų poto sakai tau kainuoja trisdešimt litų katu čia sukai aš nesupratau. Juokdarys.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4431 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Sukurti naują...