Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Išgert - Visi išgeria,bet jis daug gėre,jei net savo Alytaus ture nepasirodė,chorų karuose nepasirodo.

Tai gerai, bet jis nors gyvenimą susitvarkęs buvo. O ta boba kur nuotraukoje, tai tikrai nemokėjo tvarkytis gyvenime.

76561198082478871.png

Su manim galite susisiekti discord'e (discord tag: nJoy.#1654) arba steam'e (https://steamcommunity.com/id/inspect1997)

Koks jis tau alkoholikas debile tu kū*va ? Jeigu jis turėjo problemų su alkoholiu nereiškia , kad jis alkoholikas ir be to alkoholis nebuvo priežastis dėl ko jis nusižudė.

Įsijunk google ir pasiskaityk naujienų daugiau, man po*ui ką tu atrašysi , bet geriau na*ui uždusk su savo tokiais komentarais, žmogus miršta ir DAR sugebi stumt ant jo.

Kur pasaulis ritasi tai by*is žino, bet tokių lopų kaip tu geriau būtų mažiau.

Lietuva, yra Lietuva.

Koks jis tau alkoholikas debile tu kū*va ? Jeigu jis turėjo problemų su alkoholiu nereiškia , kad jis alkoholikas ir be to alkoholis nebuvo priežastis dėl ko jis nusižudė.

Įsijunk google ir pasiskaityk naujienų daugiau, man po*ui ką tu atrašysi , bet geriau na*ui uždusk su savo tokiais komentarais, žmogus miršta ir DAR sugebi stumt ant jo.

Kur pasaulis ritasi tai by*is žino, bet tokių lopų kaip tu geriau būtų mažiau.

http://24.media.tumblr.com/35f9f7dbd547448beaad7333a643b0df/tumblr_ml5e3sfZBb1snmpfxo1_400.gif

nėjo i gatve net turėjo pakankamai litų, gerai žmogus mirė ir baigiam tą temą.

B**t koks tu iš tikrųjų nesveikas, geriau nueik pats nusižudyk, bet iš tikrųjų dar tokio žmogaus kaip tu tai nesu matęs, tokio kuris net užuojautos neturi jokios.

Patikėk, jis turėjo tiek pinigų kiek tu gyvenime neturėsi varguoli tu, beje, rašydamas "gerai žmogus mirė ir baigiam temą" pats nelaimę sau prisišauksi, nelinkiu niekam, nesu toks žmogus, bet keisk į gyvenimą požiūrį bičiuli, nes užuojautos ir sarmatos išvis neturi.

❤️

B**t koks tu iš tikrųjų nesveikas, geriau nueik pats nusižudyk, bet iš tikrųjų dar tokio žmogaus kaip tu tai nesu matęs, tokio kuris net užuojautos neturi jokios.

Patikėk, jis turėjo tiek pinigų kiek tu gyvenime neturėsi varguoli tu, beje, rašydamas "gerai žmogus mirė ir baigiam temą" pats nelaimę sau prisišauksi, nelinkiu niekam, nesu toks žmogus, bet keisk į gyvenimą požiūrį bičiuli, nes užuojautos ir sarmatos išvis neturi.

Kodėl turėčiau sureikšminti toki dalyką kaip kažkokio žmogaus mirty, kurio aš nepažystu ir t.t. Kai mirė mano tėvai niekas gi čia nerašė, ir niekam tai nebuvo idomu

Kodėl turėčiau sureikšminti toki dalyką kaip kažkokio žmogaus mirty, kurio aš nepažystu ir t.t. Kai mirė mano tėvai niekas gi čia nerašė, ir niekam tai nebuvo idomu

Užuojauta dėl tavo tėvų, bet supranti, Šapranauskas buvo ne eilinis žmogus, jis buvo šou menas, visa Lietuva jį žinojo, bet bet kokiu atveju tokiu beširdžiu būt negalima ir nežmogiška.

❤️

Galėtų jis prisikelt vien dėl to, kad jau atsiprašant užpi*** su savo šitom nesąmonėm. Jau tokias pievas rašot, kad net graudu skaityti. Atsigaukit, eikit išgerkit raminančios arbatos ar kažko... Atsisėdę nuo pat paskelbtos mirties, nolaifina tiek , ir freepostinat išgalvotas istorijas. Nežinot tai nelokit. Žinojo tik jis pats kaip iš tikrųjų buvo. Niekas gėriau už jį tikrai nežino, ir nežinos nei dėl ko taip įvyko, nei kas dėl to kaltas, ar nekaltas. :) Tad apsiraminkit, eikit pasimelsit ir ne postinkit to, ko nežinot.

giphy.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4433 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...