Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveikuciai, ieskau samp projekto kuriame jauciates vienisi, galesiu padeti projekte, galesiu buti iki projekto pabaigos dalintis pelnu, taciau ieskau projekto kuris neuzsibaigs uz savaites, projektas nebus eilinis, butu geriau kad butu startaves, jei ne tai bent forumas kad butu, jei dar nestartaves prasysiu parodyti ji is vidaus.. o pagrindiniu megstu labiau buti paciame zaidime, padeti naujokas uzsiimti direktoriais ir vipais, zinoma galesiu paremti anksciau ar veliau.. lauksiu atsakymu.. :)

• Atsakymų 108
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Manau reikėtu pradėt mokintis lietuviškom raidėm nors ir pats nelabai moku , aš tau sakau iš patirties pas žmonės kurie kuria projektus geriau neik pats pradėk kurti paviždžiui kaip aš pradėjau nuo forumo paskuj prie kito dalyko na vienu žodžiu stenkis daryti viska pats galbut po pusės metu mokėsi jau daug dalyku ir busi žmonėms vertingas.

esu geras remejas/mapperis, is vienos zinutes iskart sprendziat, *Myliu SuperGames.lt*, nieko nemoka, iesko kur galetu gauti pgr/admin/vip, bandau susirasti projekta ir ne linksmai pazaisti o padeti.. krc geriau rasykit tas kas ieskot tokio kaip as, nes neatsakinesiu i kiekviena toki durna atsakyma..

Aš nesuprantu norint į projekta reikia mokėti nors scripto biški mapp betkas moka delioji objiektus ir tiek poto sukonvertuoji

Tu turi omenyje dalinti direktorius ir vipus.. Kažin kiek metu nematau temų kad patikimas. :)

P.S net neiesškok.

+akiniai.lt

Aš nesuprantu norint į projekta reikia mokėti nors scripto biški mapp betkas moka delioji objiektus ir tiek poto sukonvertuoji

Tu turi omenyje dalinti direktorius ir vipus.. Kažin kiek metu nematau temų kad patikimas. :)

P.S net neiesškok.

+akiniai.lt

mhm, dalinti dyrikus vipus, skiri kur yra buti atsakingam ir kur dalineti?

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4769 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...