Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nori ismokau kurti paciam toki plugina?!

Pasiimk VIP teksto faila, isitrink visas eilutes pasirasyk savo taisykles pavadink i taisykles.txt

Nueik i VIP.sma faila pasikeisk eiluteje kur bus "showmotd" vip.txt i taisykles.txt uzdaryk sucompilink ir viskas. :)

Kūriu visokius admin pack'us, visiškai nemokamai, rašot man až kokio packo norite su visa informaciją.

Kūriu visokius tinklapius, visiškai nemokamai, jūs mokate už hostingą, rašot man až kokio tinklapio norite ir apie ką jis (visa informaciją)

Tai tiek. :)

Va Zmogeli Radau Jail_Basic_info.amxx Isverciau Pats ;)http://failai.in/show/F/13C138714/jail_basic_info.amxx

Siuskis

-- Papildyta --

Nori ismokau kurti paciam toki plugina?!

Pasiimk VIP teksto faila, isitrink visas eilutes pasirasyk savo taisykles pavadink i taisykles.txt

Nueik i VIP.sma faila pasikeisk eiluteje kur bus "showmotd" vip.txt i taisykles.txt uzdaryk sucompilink ir viskas. :)

Sitos Mano taisykles hudmessage Jei nezinojai ;)

wormyaa2.png

Jei reikia pagalbos klausk

Asmenine Žinute

Ka cia metai Link neveikia Abeli

Tau su galva prastai..Krč dėl repų gyvena. Ar durnas ar ką veikiantį iš allied įmečiau.

---

Edit

---

Krč paimė parsisiuntė įdėjo į failai.in talpykla ir laimingas kaip tuoj repą gaus..Žmogus be gyvenimo tikslo..

---

Edit

---

;D Žmogus tai be proto, Aš įdėjau normalų, tas peruploadino į kitą ;D Nors allied amžinai liks o failai.in tik kelis mėnesius :D

O.M.G as Is taves nuripinau ? Tavo linkas kaskoks bugovas eini i link raso aliendmodders register abeli sek tema pazek as jau senai amxx imetes Debiliovas Tu Isvis patylek Protingiau Atrodysi ;)

Gal tu toks "debiliovas" ? Nu aš tikrai nesu toks ir nebūsiu. Nesąmones kažkokias daro.. Nu gerai pvz paklausiam Messiah ar jam ta nuoroda veikia?

Aišku kad veikia nes ten yra direct linkas asile tu pabusk Narko *Myliu SuperGames.lt*. kam daryt tokias nesąmones jeigu jau padėjau jam parašiau linką ir kitą kam tu dar rašai:

Imk Puma **Ir failai.in nuoroda**

Geriau nekalbėsiu su bugovu žmogum kuris net nepaspaudęs nežino kas tai yra..Išmok rašyt šį žodį: aliendmodders

Beje aš nesakau kad ripintas,kaip tu teigi sako atsakyme.

Baigiu šią nesamonę nes toks žmogus tai ********...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5906 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...